Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
UP DO EP 09/10 NA SEZON 11/12 by Yoyo
czarus32:
Ja mam pytanie odnośnie programu do edycji,bo jak wiadomo PGM nie działa na win 7 ...
Znacie jakiś inny program do edycji który zadziała na win 7 .?
kmiron#10:
Ściągnąłem, pograłem (oczywiście bez dźwięku) i po pierwsze muszę Ci Rudi pogratulować, bo to był Twój pierwszy patch, a wyszedł całkiem nieźle.
Jest trochę błędów w OFie (mówię tylko o Ex), nie wiem czemu w niektórych zespołach widnieją piłkarze, których już tam nie ma. Niestety, zawaliłeś trochę numery w poniektórych teamach - Podbeskidzie, Korona. Ale jest to jedyna "plama", jaką dałeś przy tym przedsięwzięciu. Zdaję sobie sprawę, że trudno jest to samemu ogarnąć! Ogólnie przysiadłem w edytorze, pozmieniałem trochę, wgrałem parę twarzy i gra się naprawdę przyjemnie! Dzięki za to, że pierwszy raz od 2009 mogę sobie pograć polską ligę w 6!
PS. Czemu Śląsk ma stroje z 2009/10? Są już nawet zrobione na ten sezon, nie mówiąc nawet o poprzednim.
Woffy:
kmiron, jakbys mogl podac stroje Śląska na ten sezon to byłbym bardzo wdzięczny. Sciągnałem jakieś ostatnio i rozwalały mi się w grze :/
carlo007:
Kiedy można się spodziewać p_sound part 5 ? :)
m4n13k:
carlo007 może inaczej :p
Kiedy można spodziewać się Full Version " UP DO EP 09/10 NA SEZON 11/12 by Yoyo" a nie tylko bety? :P
Bo rozumiem, że składy nie są aktualne na dzień 31 Sierpnia :p a w ostatniej dobie okna transferowego się trochę działo =]
Więc czekam na oficjalna wersję z poprawkami :P
Nawigacja
[#] Następna strona