Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

UP DO EP 09/10 NA SEZON 11/12 by Yoyo

<< < (12/19) > >>

kmiron#10:
Uwaga! Jeszcze dzisiaj wydam mini mini mini update do patcha Rudiego koncentrujące się w 90% na Ekstraklasie. Będzie ono zawierało:

- sporo nowych twarzy dla polskiej Ekstraklasy
- uaktualnione formacje dla zespołów Ekstraklasy
- usunięci niepotrzebni zawodnicy z poszczególnych drużyn (Seweryn w ŁKS, Kowalski w Wiśle itp.)
- poprawne numery w drużynach Ex, w których były one nieaktualne (Korona, Podbeskidzie, może coś jeszcze). Zmiany robiłem głównie dla siebie, w związku z czym niektóre numery ustawiłem po prostu tak, aby mi pasowały. Uprzedzam jednak, że większość jest taka jak w realu.
- dodani Coentrao i Pastore

PS. Oczywiście otrzymałem zgodę Yoyo.

kmiron#10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Update zawiera oprócz powyższych uaktualnione transfery w Ekstraklasie oraz lekko zmieniony skład reprezentacji. Teraz wygląda tak, jakbym sam ją ustawił będąc selekcjonerem. Miłej gry, do widzenia.

carlo007:
Mam pytanie , panowie jak tam śmiga ten patch? waszym zdaniem jak transfery i wogóle  :) i jak śmiga polski komentarz ? Dużo wymawianych jest nazwisk? np. Hulk. Falcao,Freddy Guarin ? czy w wiekszości polskich piłkarzy? i Czy Warto waszym zdaniem go pobrać:)? Pozdro! proszę o odpowiedź:)

ogis9:
@carlo

ten patch to lekki niewypał, bo spory bajzel z zawodnikami, składami itd jest.

Antivirus:
Kurcze, nie wiem czy tylko ja ten błąd mam.. Ale mam windows 7, a bez tego patcha gra mi normalnie chodzi. A z patchem nawet mecz nie chce sie wlaczyc bo wyskakuje, pes przestal dzialac.. Nie wiem czemu, jeszcze bez p_texta mi wszedl koment itp ale bez scoreboarda z p_text raz przestal dzialac, a z ofem to juz wgl ;/ kurde wtf stracilem tyle czasu na patch ktory nie dziala.. Pomozcie, bo chcialem pograc : (

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej