Archiwum > Sport
A.C. Milan (zaczynamy od sezonu 2011/12)
kdetys:
Proszę bardzo oficjalna informacja ode mnie :)
"Alessandro Nesta zadecydował już o swojej przyszłości. Były zawodnik Milanu podpisze kontrakt z drużyną Montreal Impact. W najbliższych godzinach spodziewane jest oficjalne potwierdzenie z MLS. O piłkarza starało się również New York Red Bulls, ale zawodnik odrzucił propozycję."
Do tego informacja na temat drugiego piłkarza z bloku defensywnego rossonerich:
"W oficjalnym komunikacie AC Milan poinformował, że Brazylijczyk Thiago Silva, przedłużył swój kontrakt z klubem do 30 czerwca 2017 roku. Ujawniono również, że zarobki Thiago wzrosły z 4,5 do 6 milionów euro plus bonusy za rok gry. Tym samym Silva awansował w hierarchii Milanu pod względem zarobków. Najwięcej z klubowej kasy pobiera Zlatan Ibrahimovic. Za nim z 6 milionami znajduje się Thiago Silva wspólnie z Robinho.
Mathi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMathi skąd te informacje ja czytałem że do Australii chce.
--- Koniec cytatu ---
Kdetys już to potwierdził, ale ja wcześniej sprawdziłem transfery Milanu na transfermarkt i pisało, że Nesta przechodzi do Montreal.
makapaka.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEna ENG wiki jest juz w tym klubie, jeszcze bez numeru, ale jest
--- Koniec cytatu ---
No z tym trzeba uważać, bo rok temu Ganso w Milanie miał już nawet numerek zarezerwowany.
Nederland:
Artur 7:
jeszcze Robinho by pasował
Nawigacja
[#] Następna strona