Archiwum > Sport

A.C. Milan (zaczynamy od sezonu 2011/12)

<< < (12/27) > >>

kdetys:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo mi sie podoba przegrywali 3:0 i doprowadzili do 3:4. Wiecie jaka ocene dostal Boateng za ten mecz?

--- Koniec cytatu ---
prosze bardzo oto noty pomeczowe:

Noty pomeczowe wg Sportmediaset
Abbiati 5; Abate 5,5, Nesta 6, Yepes 6, Antonini 5,5; Ambrosini 4 [46' st Aquilani 6,5], Van Bommel 5, Nocerino 6,5; Robinho 5 [46' st Boateng 9]; Ibrahimovic 5,5, Cassano 6 [89' El Shaarawy bn].

Noty pomeczowe wg GOAL
Abbiati 5; Abate 5,5, Nesta 5,5, Yepes 6,5, Antonini 6; Ambrosini 5 [46' Aquilani 7,5], Van Bommel 6, Nocerino 6,5; Robinho 4,5 [46' Boateng 9]; Ibrahimovic 6, Cassano 7 [89' El Shaarawy BN].

kdetys:
Kevin-Prince Boateng może być z siebie dumny, ponieważ dzięki wczorajszemu hatr-trickowi, znalazł się w dziesiątce najszybszych hat-tricków. Prince znalazł się na dziesiątym miejscu. Poniżej pełna lista.

1. Tommy Ross [Ross County - Nainr County 8:1] - 90 sekund

2.Gerd Muller [Fortuna Dusseldorf - Bayern Monachium 6:5] - 4 minuty

3. Robbie Fowler [Liverpool - Arsenal 3:0] - 4 minuty

4. David Villa [Atlhetic Bilbao - Valencia 0:3] - 5 minut

5. Marco van Basten [AC Milan - Atalanta 3:1] - 6 minut

6. Jermaine Defoe [Tottenham - Wigan 9:1] - 7 minut

7. Laszlo Kiss [Węgry - Salwador 10:1] - 7 minut

8. Ole Gunnar Solskjaer [Nottigham Forest - Manchester United 1:8] - 10 minut

9. Marco van Basten [AC Milan - IFK Goteborg 4:0] - 10 minut

10. Kevin-Prince Boateng [Lecce - AC Milan 3:4] - 14 minut

Komentarz pomeczowy:
KEVIN PRINCE BOATENG: "Jestem bardzo szczęśliwy, ponieważ wygraliśmy, a ja strzeliłem trzy gole. To dla mnie wielki dzień. Mam bardzo dobry kontakt z kibicami, wielu z nich było na meczu, dla nas ich obecność jest niezwykle ważna. Zdobyliśmy bardzo istotne punkty w klasyfikacji, to kluczowa sprawa. Na treningu dużo pracowałem nad uderzeniami, gdy strzały na bramkę są silne, stają się trudniejsze dla bramkarza. Dzisiejsze trzy gole dedykuję mojemu synkowi, który ma właśnie trzy latka. Każdego dnia gram na 100% i czuję się ważny dla tego zespołu".

MASSIMILIANO ALLEGRI: "Na temat pierwszej połowy jest naprawdę niewiele do powiedzenia, byliśmy tragiczni, całkowicie niezdolni do gry. W drugiej części spotkania przeciwnicy nieco zrezygnowali, nasze podejście było zupełnie inne, uwierzyliśmy, że możemy wygrać, dlatego uważam, iż zwycięstwo jest zasłużone. Pierwsza połowa musi nas skłonić do refleksji, aby więcej się to nie powtórzyło. Jeśli chodzi o Boatenga i Aquilaniego, miałem zamiar wpuścić ich kiedy mecz będzie już trwał. Nie wierzyłem, że przed końcem pierwszej połowy może być 3-0. Później weszli, dobrze zagrali, drużyna dobrze reagowała. Uważam, że to był wielki występ i wielki rezultat, gdyż zwycięstwo, gdy ma się do odrobienia trzy gole to piękna rzecz. Ważne było, aby wygrać i nadal to robić. Fundamentalne jest, by drużyna pozostała skoncentrowana i umiała utrzymać motywację".

jak ja nie lubę jak allegro mówi że trzeba wyciągnąć wnioski z tego że tragicznie grali. Zawsze gdy tak grają potem tak mówi. Niech wkońcu wyciągną z tego wnioski a nie ciągle popełniają ten sam błąd myśląc że mecz wygra się sam.

rageman:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

kdetys:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

--- Koniec cytatu ---
Więcej informacji - co jest z cassano - prawdopodobnie dziś. NIe zagra w najbliżyszym meczu LM

Dodatkowa informacja o kolejnym (prawdopodobnym) osłabieniu na mecz:
Pomocnik Milanu Kevin-Prince Boateng może nie zagrać w meczu z Bate Borysów, z powodu urazu kolana, jakiego nabawił się w spotkaniu przeciwko AS Romie.

Mecz z mistrzem Białorusi może zapewnić Milanowi awans do kolejnej rundy Champions League. Aby tak się stało rossoneri muszą przywieźć z trudnego terenu komplet punktów. Czy bez Prince'a rossoneri będą w stanie tego dokonać?

Marcin14:
Piłkarz Milanu - Boateng postanowił zakończyć karierę reprezentacyjną. Powodem takiej decyzji są trapiące zawodnika ostatnio kontuzje, które utrudniaja mu grę na wysokim poziomie na dwóch frontach.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej