Archiwum > Sport
A.C. Milan (zaczynamy od sezonu 2011/12)
kdetys:
06.11.2011 15:00 San Siro
A.C. Milan 4:0 Calcio Catania
(2:0)
[1 - 0] 7' Ibrahimovic (pen.)
[2 - 0] 24' Robinho
[3 - 0] 69' Seedorf
[4 - 0] 72' Zambrotta
MILAN: Abbiati, Abate, Bonera (45' Yepes), Thiago Silva, Zambrotta, Aquilani, Ambrosini, Seedorf (79' Antonini), Emanuelson, Robinho (79' Inzaghi), Ibrahimovic.
CATANIA: Andujar, Lanzafame (63' Maxi Lopez), Bellusci, Legrottaglie, Spolli, Marchese, Almiron, Lodi (78' Delvecchio), Ricchiuti (52' Barrientos), Gomez, Bergessio.
Żółte kartki: Ambrosini (M), Abate (M), Ibrahimovic (M), Lanzafame (C), Legrottaglie (C), Barrientos (C).
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo co Milanowi ktoś w miejsce Cassano? Jeśli już, to logiczne wydaje się być tylko wypożyczenie, ale z drugiej strony niechaj sobie El Shaarawy więcej pogra. Zapowiadany na taki talent i ma nie wykorzystać takiej szansy, ba - ma nie zostać do niej dopuszczony?
--- Koniec cytatu ---
To jest badzo dobre pytanie... ale jak narazie to gazety rozpisują się na temat ewentualnych transferów, a władze klubu milczą i nie poruszyły tego tematu. Raczej kadrę mają wystarczającą by go zastąpić i poczekać na powrót za 6 miesięcy (najgorzej jak będą jeszcze jakieś kontuzje napastników). Także uważam że powinni młodego jak najwięcej wykorzystywać, np w takim meczu jak dziś gdzie przy wyniku 2:0 mógł wejść by się ogrywać, ale Allegri wolał wpuścić starego Inzaghiego który już w meczach o większą stawkę nie pogra... fajnie dla kibiców bo kochają go za to co kiedyś grał, ale jest to odbieranie El Shaarawemu szans rozwoju i nauki.
Czy sprowadzą kogoś? - raczej wątpię chyba że do zimowego okna transferowego zdarzy się jakaś plaga kontuzji i faktycznie będzie ktoś potrzebny żeby miał kto grać do końca sezonu. W obecnej sytuacji, wątpię żeby myśleli o kimkolwiek.
rageman:
No, w końcu jest Inzaghi na boisku :) jak dla mnie super, a mam pytanie - czy w miejsce Cassano można kogoś powołać do LM ?
Artur 7:
Jeżeli nie grał ani min. w LM to chyba można
kdetys:
w tej chwili nie można. Nie jestem pewien, ale kolejne zgłaszanie zawodników jest albo po rundzie grupowej przed pucharową, albo dopiero po pierwszej rundzie pucharowej. I wtedy można zgłaszać innych zawodników wycofując tych zgłoszonych wcześniej. Ale w najbliższym meczu z Barcą zagrać Inzaghi na pewno nie może
kdetys:
Zgodnie z zapowiedziami Adriano Gallianiego, do Milanu może trafić napastnik na zasadzie wypożyczenia z opcją pierwokupu. Tym piłkarzem może być Adrian Mutu.
"Mam przyjacielskie stosunki z Milanem, Ariedo Braidą i Adriano Gallianim. Możemy porozmawiać o przeprowadzce, ale zdaję sobie sprawę, że prezydent Ceseny będzie chciał jakąś rekompensatę finansową. Nie mam pojęcia co się wydarzy, zobaczymy".
Nawigacja
[#] Następna strona