Dział Ogólny > PES 2012

Strzały w pes 2012

<< < (12/12)

Rossi13:
Moglby mi ktos napisac jak sie strzela z wolnego po ziemi ?

olmajti:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMoglby mi ktos napisac jak sie strzela z wolnego po ziemi ?

--- Koniec cytatu ---
2 sposoby:

1. dajesz góra i tylko muskasz 'strzał' ( najlepiej gdyby wykonujący miał wysokie ball control i shoot power)
2. dajesz dół i 'długie podanie' na 3/4 (najlepiej gdyby wykonujący miał wysokie long pass speed)

w obydwu przypadkach musisz celować pomiędzy dwóch piłkarzy z muru (chyba że chcesz podkręcać w strone krótkiego słupka wtedy ustawiasz minimalnie w drugą strone)

eMeK:
Nie grałem w tego PESa od listopada.. więc mam pytanie. Panowie, wyszedł już jakiś patch od Konami poprawiający strzały? Które leciały prawie zawsze w okolice środka bramki mimo, że analog odchylony na maxa.

jonhio91:
sorki za takie odkopywanie, ale mam pewnien problem odnosnie strzalów. mianowicie, kiedy nabiegam ze skrzydla i staram sie uderzyc pilke( najczescie w akacjach sam na sam) piłka zadko wapda do bramki przeciwnika. dodam ze uzywam roznych kombinacji od podcinania do mierzonego strzalu. ale ten niby "mierzony" strzal to chyba jakas sciema w tej wersji gry. jesli ktos moglby mi wytlmuaczyc co powieniem robic w takicjh sytuacjach bylbym wdzieczny. aa i jeszcze jedno pytanie jakiej kombinacju urzywacie w polu karnym, bo juz jestem troche wkurzony. zawodnik ma pilke przy lepszej nodze wciskam uderzenie na okolo 20% paska i pilka leci hen hen daleko. czy 3b wcisnac pasek strzalu a potem jeszcze wybrac strzalke gora dol czy cos innego.

wielkie dzieki z gory!!

komiks:
ustaw edytorem sile strzału na 127, 90 % skuteczności 10% - to połamane nadgarstki bramkarza:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej