Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PESEdit.com 2011 Patch 4.1
SZTUKA:
ja mam tylko lecha ...
BlaseR9:
Pytam dlatego, bo w informacji o patchu jest wzmianka o pojawieniu się Wisły, są zawodnicy w grze tylko jako gracze bez klubu, w kitserverze jest strój Wisły, tylko brakuje jej w grze. Identycznie jest z Legią Warszawa
Super_Mario:
Jak grasz na Switchu DEFAULT to masz wszystkie trzy kluby z Polski - Legię, Wisłę i Lecha. Tylko wtedy nie zrobisz save gry, bo Cię wywali do Windowsa. A jak użyjesz Switchy (ML/BAL 1 i 2) to masz tam tylko Lecha. Wisły i Legii niestety nie ma, koszt - coś za coś :(
Jest Anżi Machaczkała, tylko musisz sobie ustawić ligę rosyjską za holenderską Eredivisie, a w drugiej lidze niestety musisz ustawić Default (2 Bundesliga) żeby nie wywalało do Windowsa.
marcin1111151:
Czy wy też tak macie że jak włączacie ligę inną niż Niemiecką to nie macie nowych transferów? Jeśli ktoś ma nowe transfery to niech właduje na hotfile lub megaupload lub jeszcze coś innego plik Edit-la z "Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\save" Bardzo to potrzebuje...
Z góry WIELKIE DZIĘKI ;D
Lacan:
Szkoda tylko że w ogóle nie poczytałeś wątku bo już pisano o tym ze transfery są tylko na switchu z ligą niemiecką
Nawigacja
[#] Następna strona