Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje

odkrycie !

(1/1)

L.Donovan:
nie wiem czy ktos z was juz to rozgryzł ale mi sie udało ustalic jak mozna w pes 2010 (nie wiem jak w 11') zmieniac stroje (przed meczem) na 3 badz na 4 czy 5 komplet :D

RobSoN7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnie wiem czy ktos z was juz to rozgryzł ale mi sie udało ustalic jak mozna w pes 2010 (nie wiem jak w 11') zmieniac stroje (przed meczem) na 3 badz na 4 czy 5 komplet :D

--- Koniec cytatu ---
To fajnie. Tylko czemu tego nie napiszesz w wątku o Pesie 10 ? A piszesz w 11 jak nie wiesz czy to działa. Opisz jak się to robi to może ktoś sprawdzi.

KamZ123:
yyy niech zgadnę, 1 i 2 na klawiaturze ;D

w 11 to nie działa

L.Donovan:
bo na forum 2010 juz nikt nie pisze a wydaje mi sie ze taka opcja moze byc bardzo przydatna bo gracz bede miał do wybory 5 strojow (albo wiecej tyle ja mam i mi działa) w kitserwerze otwieramy np WISŁE KRAKOW robimy folder i nazywamy go px-021home11 i tam dajemi kit font config i numbers i gotowe a jak odpalamy gre przed meczem jak wybiera sie stroje JESLI JESTES HOME klikasz "1" raz to masz stroj ktory w KS jest tuz po pa i pb klikasz jeszcze raz i jest nastepny i tak dalej A JESLI JESTES AWAY klikasz "2"  raz to masz stroj ktory w KS jest tuz po pa i pb klikasz jeszcze raz i jest nastepny i tak dalej . To tez dziala na stroje przeciwnika !!!!!!

L.Donovan:
no to lipa ale duzo ludzi jest wierna 10 i mysle ze im pomogłem :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Idź do wersji pełnej