Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tutoriale
PES 2012 - Toturial Trików by Maremas
culeamuertePL:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEkto opanuje dobre wyjscia 2 zawodnikiem na manualu zalozmy wyuczy pewne "sciezki" bedzie bardzo dobrym graczem
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie!jestem ciekaw jak to będzie wyglądać online.licze na wielu sprytnych przeciwników.Uważam że dodanie teammate controls to bardzo dobre rozwiązanie.zawsze chcielismy by w PES gracz miał jak największy wpływ na wydarzenia boiskowe.To rozwiązanie sprawia że powstaje wiele możliwości i mnogość sposobów na zdobycie bramki.Nic tak nie cieszy jak piękna bramka po akcji którą sobie sami w głowie zaplanowalismy ;)) uważam że to wielki + tej edycji ;)
Pkotu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE@krzysztof
A może samo sterowanie piłkarzem masz poprzestawiane. Ja gram na LS+KRZYŻAK, a Ty jak masz?
1) LS
2) LS+KRZYŻAK
3) KRZYŻAK (to raczej nie, ale podałem)
A przycisk w prawym analogu Ci działa? dobrze masz ustawione sterowanie w settings.exe?
EDIT:
@Down, no nie do końca Pkotu, nie musisz mieć wciśniętego analoga cały czas, nie możesz go po prostu puścić i zostawić w "punkcie zero". Już się spierałem w tym kontekście z Artur 7, który ostatecznie przyznał mi rację ;)
--- Koniec cytatu ---
Pewnie , że masz racje, bo to w 100% prawidłowa odp:p. Szczerze powiedziawszy, to miałem na myśli, ale źle sformułowałem ;) Choć dla mnie to logiczne, że trzymasz aby go nie zostawić właśnie w punkcie zero. Napisałem trzymasz wciśnięty i potem operujesz, tj nie możesz go zostawić w miejscu tak jakby;) No, ale dzięki za sprostowanie - może łatwiej będzie zrozumieć.;]
Pkotu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Dokładnie!jestem ciekaw jak to będzie wyglądać online.licze na wielu sprytnych przeciwników.Uważam że dodanie teammate controls to bardzo dobre rozwiązanie.zawsze chcielismy by w PES gracz miał jak największy wpływ na wydarzenia boiskowe.To rozwiązanie sprawia że powstaje wiele możliwości i mnogość sposobów na zdobycie bramki.Nic tak nie cieszy jak piękna bramka po akcji którą sobie sami w głowie zaplanowalismy ;)) uważam że to wielki + tej edycji ;)
--- Koniec cytatu ---
Popieram w 100% razem z poprzednią wypowiedzią. Samo A+L1, to o wieeeele za mało ! Jak ktoś grał w fife i używał ucieczek komputera przez odrębny klawisz, wie, żet o bardzo się przydaje. To właśnie była 'arkadówka'. Teraz mamy świetne rozwiązanie, gdzie my nad wszystkim panujemy! jest to trudne, ale można.. A to, że gdy tego używamy okazuje się, że komputer go np kryje i na długą metę ta ucieczka nie jest tak skuteczna, to jeszcze lepiej. Widzicie to, że "wciskamy" prawy analog i 70% akcji kończy się skuteczną bramką? To byłoby zbyt proste.. Po prostu dodaje to kolejny element do naszej akcji i pomaga zamotać rywala :)
Nawigacja