Wlasnie rozpoczalem zabawe z kitserverem i po jego zainstalowaniu dla demo2 zauwazylem ze tempo gry zostalo zmniejszone. pogrzebalem troche w configu i znalazlem opcje count.factor = 0.92 myslac ze to pewnie to odpowiada za zmiane tepa. poszperalem w necie na temat count.factor i okazalo sie ze nie dziala to tak jak zmiana tepa w ustwieniach gry tylko ogoleni zmniejsza to jakas czestotliwosc zegara gry co spowalnia calosc rozciagajac ja w czasie. Przy takiej wartosci 0.92 gameplay wyglada jak w tv, gra sie zajebiscie, wkoncu moge sie ogarnac na boisku i mi to "odkrycie" zajebiscie pasuje, leży i gila! standardowe tepo gry wydaje mi sie za szybkie a zmniejszenie tepa w ustawieniach gry na -1 znowu jest dla mnie za wolne i gra sie jak w budyniu.
Czy istnieja jakies inne opcje ktore usprawnaija gameplaya, jakies optymalne ktorych moze uzywacie?
Nasuwa mi sie jednak pewien problem... a mianowicie jak wyglada gra online 2 graczy z ktorych jeden ma tepo gry standardowe 1 a drugi np tak jak ja ustawione na 0.92? (wolniejsze) czy gra online jest wtedy mozliwa i jak ona wyglada? korym tepem bedziemy grac?