Mam prośbę, możecie mi doradzić jakie opcje włączyć/wyłączyć w ustawień kariery? Mam zamiar zacząć grę Manchesterem United, jakie opcje on/off żeby gra sprawiała przyjemność. Pytam, ponieważ zaczynam dopiero "przygodę" z tym trybem gry i chcę zacząć raz a porządnie Uśmiech
chyba najlepiej zmieniać moim zdaniem tak:
Club Managmnet dać na ON lepiej byś ty zarządzał kasą klubu jest dużo dodatkowych opcji związanych z finansami
Reset Prevention - trudno powiedzieć to zależy jak lubisz grać jeśli chcesz sobie utrudnić grę daj na ON wtedy nie możesz powtarzać meczy ani wychodzić z nich (jeśli wyjdziesz przegrywasz 3:0 i od razu gra ci to zapisuje). Zresztą jak sama nazwa wskazuje jest to ochrona przed resetowaniem gry
Player development - bez zastanawiania dać na ON to kwintesencja tego trybu niemniej opracuj sobie dobry program treningowy by gracze dobrze Ci się rozwijali (ogólnie w kółko zmienianie treningów jest dość nużące ale nie masz wyjścia)
Classic players - jeśli nie chcesz żeby Ci np. Maradonna lub Platinni biegał w jakiejś drużynie to daj na OFF