Ja mam kilka pytań:
Aczkolwiek gram sobie karierkę Hannoverem (5 sezon) i chciałem sobie kupić np. Trappa z Kaiserlauern (na podstawowy) Klub się nie zgodził, a za niedługo patrzę, a tu chuyek odchodzi do Rennes. I co zależy, że wybiera daną ekipę? Dodam jeszcze, że klub kupił wcześniej Ospinę, a ja jestem wyżej w Rankingu UEFY.
Czy prezes klubu może Ci dać jakieś inne zadanie, niż tylko: "Nie zdobądź kartki", lub "Wpuść na 30 minut jakiegoś 4 bramkarza". Raz chyba dostałem zadanie "Zrób tak, by jakiś tam napastnik nie strzelił gola".
Czytałem gdzieś, że w czwartym sezonie gra się najgorzej. Czy to prawda?
Czy u was zawodnicy z drużyn młodzieżowych strasznie szybko się rozwijają. Mi taki Palmieri po 5 sezonach ma skill 93 (początkowo 70) a Duffy 76 (początkowo 63)?
Jak się nachodzi na danego piłkarza (z własnego składu, lub innej ekipy), to piszę np. "Bardzo jasna sytuacja. Nie widać możliwości dalszego rozwoju", albo "Powinien mieć przed sobą świetlaną przyszłość". Chyba wiecie o co chodzi? To teraz chciałem się zapytać: czy spotkaliście się z innymi, ciekawymi notkami o zawodniku? Ja wyszukałem kiedyś jakiegoś 30 letniego bramkarza z Peru, a tam pisało "Będzie prawdziwą potęgą w piłce nożnej przez następnie 10 lat" Skill: 76
Czy piłkarz może uzyskać dodatkową umiejętność w czasie kariery?. Bo u mnie nikt nie dostał takiej umiejętności
I ostatnie pytanko: Czy jeżeli transfery będą ustawione na Low, to będzie trudniej kupić piłkarza? Czy tylko będzie mniej transferów prowadzonych przez kompa?