skąd wiesz, że nie ma ? jak jakoś współpracuje z ultimą bardzo blisko i mam jakieś inne wiadomości. Uzasadnij swoją odpowiedź.
Drugie primo! tu chodzi też o wspomaganie pesleague.pl!
Dlatego nie ma , iz dzwonilem tam dzisiaj i chcialem sie dowiedziec dlaczego moje zamowienie zlozone ponad tydzien temu ma caly czas status "potwierdzone" - nie ma zadnej innej informacji , stad tez moj telefon.Uzyskalem informacje ze dlatego jest w dalszym ciagu tylko potwierdzone , ze w dalszym ciagu nie maja produkty i nie sa w stanie go wyslac - wystarczy?
Ultima zdecydowanie odstaje obsluga i operatywnoscia od kilku innych sklepow wysylkowych.Nie chce tutaj wdawac sie w polemike ale byc moze jest to zbyt WIELKA FIRMA i przekaz informacji jest tam dosc slaby.Moje zale do niech napisalem wyzej , mysle ze chyba sporo one tlumacza.Jak mozna wyslac zamowienie do klienta 3 tygodnie po premierze i pytac sie go dlaczego nie chce odebrac przesylki?Przeciez to robienie sobie z ludzi jawnych jaj.Albo jak mozna wystawiac cos za cene 199 i wysyalac dwa dni pozniej niz jest w MM za 20 zloty tanie + gratis szalik?Ja zdaje sobie sprawe ze nie kazdy mieszka w "metropilii" gdzie znajduje sie MM ale mysle ze jak komus zalezy to nawet dojedzie te paredziesiat kilometrow i kupi w MM i dostanie szalik + 20 zloty na paliwo.
Ogolnie moim zdaniem problem w przeplywie informacji , zlecaniu wysylek ect.Tak zazwyczaj zaczyna sie dziac w firmach , ktore zaczynaja sie rozrastac i nie maja maja wizji jak to ogarnac.
Tak BTW - PES2012 juz jest w wielu sklepach w Polsce i mozna jechac i samemu odebrac , a ultima w dalszym ciagu produktu nie posiada - zonk?
I jeszcze tak na koniec , nawet sie im kurde nie chcialo zmienic daty premiery na stronie z 14 na 13 :
Premiera: 2011-10-14
...czekamy jeszcze 4 dni.
I to ma byc solidna firma , ktora walczy o klientow chcac zaspokoic ich potrzeby?smiech....
A ponizej zamowienie z dzisiaj ze swiata gier :
2011-10-10 11:26:26 Dostarczono
2011-10-10 07:34:20 Przygotowanie w toku
Pozdrowienia dla czekajacych na wysylke z ultimy....