Dział Ogólny > PES 2012

Pes2012 + smycz pesleague.pl GRATIS !!!

<< < (4/79) > >>

Demon86:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEFajny pomysł, ale dobry także by był którzy gracze np wygrali najwięcej turniejów, który strzelił najwięcej bramek na pesleague itp :) jest wiele pomysłów dobrych.. Fajnie by było gdybyście dodali jakiś smaczek na stronce do premiery Pesa 12

--- Koniec cytatu ---

najlepiej ustawiac wszystko pod siebie... jakie to dziecinne

Siekiera:
Mam pytanie? Przesyłka z PES 12 + smycz przyjdzie w dzień premiery na świecie(27 września) czy w dzień premiery w Polsce(14 października)?

r.a.j.a.n:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam pytanie? Przesyłka z PES 12 + smycz przyjdzie w dzień premiery na świecie(27 września) czy w dzień premiery w Polsce(14 października)?

--- Koniec cytatu ---
W Polsce gra nie jest wydawana, więc możliwe że 14 października to data premiery gry w Europie. A o 27 września to nie słyszałem...

KapRal:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEehh mysle ze liga PES2012 bedzie naprawde wyjatkowa :) choc bedzie mi brakowac paru graczy z PES10 i PES11 :(

musimy zrobic na stronce taka liste "graczy na emeryturze" :)

--- Koniec cytatu ---
Spoko es_sabbi mysle że większość kupi grę i będzie podobna paka nawalać w PESa :)

es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam pytanie? Przesyłka z PES 12 + smycz przyjdzie w dzień premiery na świecie(27 września) czy w dzień premiery w Polsce(14 października)?

--- Koniec cytatu ---
dostaniesz najprawdopodobniej gre 13 pazdziernika a wiec dzien przed premiera w UK. Polskie sklepy zaopatruja się w gre w Anglii dlatego mamy dopiero 14 premiere.
27 wrzesnia jest premiera PESa we francji, niemczech, austrii, holandii itd - te wersje gry beda pozbawione wersji angielskiej (potem beda mogli sobie za free sciagnac jezyk angielski)
No i serwery tez moim zdaniem rusza dopiero po 14 pazdziernika

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej