Dział Ogólny > PES 2012

Pes2012 + smycz pesleague.pl GRATIS !!!

<< < (7/79) > >>

Deimian7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo zamówieniu przelew trzeba robić natychmiast czy mogę np. zrobić go tydzień przed premierą??

--- Koniec cytatu ---

Wyślij tak, żeby zdążyli zaksięgować i żebyś dostał grę przed premierą. Mozesz też wybrać opcję płatność przy odbiorze :)

Przemo1994:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWyślij tak, żeby zdążyli zaksięgować i żebyś dostał grę przed premierą. Mozesz też wybrać opcję płatność przy odbiorze :)

--- Koniec cytatu ---

Wlasnie, mozna wybrac opcje "platnosc przy odbiorze" ja tak zawsze robie i tym razem takze zrobie :)

L.A.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWyślij tak, żeby zdążyli zaksięgować i żebyś dostał grę przed premierą. Mozesz też wybrać opcję płatność przy odbiorze :)

--- Koniec cytatu ---

dzięki za odpowiedź :D

Szczerze to jeszcze nigdy nie zamawiałem przez forumowy sklep. Bo zawsze PES'a kupowałem miesiąc po premierze :D ale w tym roku postanowiłem to zmienić. A jak widzę że jest możliwość dostania go dzień przed premierą to jestem szczęśliwy bo z allegro teoretycznie grę bym miał 17 ;) 

dReee:
zamówione ;) już się nie mogę doczekać

Deimian7:
Panowie chciałem tylko dodać, że ilość smyczy jest ograniczona. Więc jak ktoś chce mieć koniecznie tę smycz i zamierza kupić pes'a to najlepiej niech teraz to zrobi, a nie później  :) Później też będziecie mogli zamówić przez stronkę ale już bez smyczy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej