Dział Ogólny > PES 2012

Pes2012 + smycz pesleague.pl GRATIS !!!

<< < (10/79) > >>

Beninho:
O nie, nie ma smyczy >:( :'(, a chciałem zamówić a tu lipa, ale może zamówię bez smyczy bo za taką cenę to się opłaca

DomMat:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENadal możesz zamówić po bardzo niskiej cenie 99zł + to, że dostaniesz grę dzień przed premiera - jak nigdzie indziej :) - ale już bez smyczy.

--- Koniec cytatu ---
zamówiłem :) nie przegapie takiej genialnej gry :) 2011 była świetna ale to jest już kosmos :) to jest oczywiście moje zdanie :)
a gdzie można się zapisać do jakiejś ligi czy coś? jestem tu nowy i nie ogarniam jeszcze za bardzo :)

r.a.j.a.n:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENadal możesz zamówić po bardzo niskiej cenie 99zł + to, że dostaniesz grę dzień przed premiera - jak nigdzie indziej :) - ale już bez smyczy.

--- Koniec cytatu ---
Czy grę dzień przed premierą dostaną także Ci, którzy złożyli zamówienie z przesyłką?

WhitePerwer:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzy grę dzień przed premierą dostaną także Ci, którzy złożyli zamówienie z przesyłką?

--- Koniec cytatu ---

Jak to przed premierą, rozpowszechnianie gry przed premieta to przestepstwo równe piractwu.  ;D

Deimian7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa gdzie można się zapisać do jakiejś ligi czy coś? jestem tu nowy i nie ogarniam jeszcze za bardzo :)

--- Koniec cytatu ---

Na REJESTRACJA lub LOGOWANIE organizujemy różne ligi, turnieje, puchary, mistrzostwa itd...itd... Masa rozgrywek. O wszystkim informujemy w newsach na stronie.

REJESTRACJA lub LOGOWANIECzy grę dzień przed premierą dostaną także Ci, którzy złożyli zamówienie z przesyłką?

--- Koniec cytatu ---

Jak już zamówiłeś to na pewno.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej