Dział Ogólny > PES 2012

Grafika w Pes 2012- problemy, błedy,pytania.

<< < (24/26) > >>

oprino13:
Ja mam jakąś  beznadziejną karte Intel Chipset Family 965 XMA3100 czy jakoś tak i mi wywalało przy robieniu avatara. Zrobiłem tak:
Ściągasz i dajesz attach kitserver12
wchodzisz w folderze kitserver w config.exe i w 2 linijce zaznaczasz
-enforce custom resolution, wpisujesz 800x600 albo 1280x720
w 3 linijce zaznaczasz
-enforce picture quality i wybierasz MEDIUM albo HIGH
ALE NIGDY LOW!!!!

lukakosa:
witam panowie.jak wgrać stoje do kitserver skoro w folderze GDB/uni nie mam zadnych folderów ani mapy??

lukakosa:
siema...a dali byscie GDB faces map.txt??bo ja mam jakas dziwna i nie moge twarzy dodawc...

s10:
Proszę o pomoc, miałem problem z niewykrywaniem wydajności karty graficznej, taki o który tutaj już pytano wielokrotnie. Poradziłem z nim sobie instalując sterowniki (mam nowego Della sprzed 2 miechów z NVIDIA 525M). Komp ostatnio jednak był  w serwisie na odwirusowaniu, aczkolwiek system i dane były zachowane. Przy instalacji Patcha 3.5 oczywiście nic nie działało tak jak powinno więc odinstalowałem PESa aby zrobić wszystko od zera. Nagle znów wrócił problem z grafiką. Instalowałem jedną wersję 3 razy, kolejną teraz i znowu nie działa, instalowałem kolejne sterowniki NVIDIA, w panelu NVIDIA wszystko jest tak jak w instrukcji i tak jak było ostatnim razem. Co więcej gdy włączam grę na Low (tylko tak mogę wybrać w settings) to gra wyłącza się lub zawiesza przy wyborze Avatara w kreacji profilu. Wcześniej ostrzeżenie również tutaj opisywane że komp nie spełnia wymagań. Nie mam już pomysłów co może być nie tak, Windows 7 też już zaktualizowany z SP 1.

??? ??? ???

dan200:
mam kartę Geforce GT555M i nie wykrywa mi jej mimo że mam najnowsze sterowniki oraz zmienione w Panelu Nvidii na kartę o wyższej wydajności przeinstalowałem też pesa i nic nie dało ktoś może pomóc 

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej