Dział Ogólny > PES 2012
Grafika w Pes 2012- problemy, błedy,pytania.
Rossi13:
Witam,mam pewien problem otoz zakupilem sobie karte graficzna Geforce 440 gt 1 gb ddr5 i od tej pory gdy gram online to jakos zawodnicy strasznie szybko biegaja tak ok 5x szybciej niz jak gralem na starszej slabszej karcie graficznej (w ustawieniach setting pesa probowalem na roznych wydajnosciach grafiki i tez nic to nie zmienilo)
moze ktos ma pomysl aby ze tak powiem spowolnic ta gre?aha w grze tez ustawialem na -2 szybkosc gry i tez biegaja jak opetani:)
Artur 7:
spróbuj przez gameplay tool tam są wskaźniki do regulacji szybkości gry
kapi277:
Siema. Pisalem to w dziale z aplikacja CameraSettings ale tam chyba malo kto zaglada. Gram na pesEdit. Co zrobic by w tym patchu mozna bylo edytowac parametry kamery ? Bo wgrac exe tego z pesEdit nie moge a jak wrzucam oryginalny to gra mi sie nie uruchamia na pesEdit ; (
zielarz:
Witam,
ja mam taki problem nie wiem czy to z katą graficzną czy jak, ale jak gram w ML zagram mecz no niby wygram(obojętnie) to gra mi się wyłącza i pisze że pes12.exe przestał działać. Szybciej grałem ale na systemie XP SP3 i chodziło elegancko....a teraz ostatnio zainstalowałem W7 i cały czas ten sam błąd nie mogę sobie z nim poradzić. Próbowałem ściągnąć innego cracka ale to też nic nie dało. liczę na jakąś pomoc.:)
Przemo1994:
Moze to byc wina pirackiej gry. Aczkolwiek jesli na xP dzialalo normalnie, to nie wiem. Zachowaj sobie zapisy i odinstaluj gre i jeszcze raz sprobuj zainstalowac.
Nawigacja
[#] Następna strona