Dział Ogólny > Pesleague TV

Wasze bramki, śmieszne i ciekawe sytuacje w PES 2012/PES 2013

<< < (19/25) > >>

domel86:
a dam tez i sowje bramki jakosc jest lipna ale dopiero sie ucze uploadu bramek :

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

aaa i takie pytanie czemu filmy na youtube tak jak by sie dublowaly jak nagrywalem to filmik mial 16 sek a na youtubie ma 32 i polowa jest bez dzwieku? ....
Oczywiscie wszystkie bramki sa zdobyte w MLO zeby ktos nie myslal ze pykam na EASY....
Pozdro dla graczy z ikra !

Kuciapa:
a gdzie mozna znalezc ta opcje zeby ustawic tego drugiego zawodnika ?? i edytowalem ustawienie kamery nie wiecie co odpowiada za przybllizenie bo gdy jestem z pilka po drogiej stronie boiska to troche jest troche za daleko jest jakas opcja ktora to przybliza ?

r.a.j.a.n:
Co prawda to gol z fify, no ale przedni :)
PS: Tylko dla pełnoletnich ;)

Artur 7:
nie mam pytan... ;D ;D ;D to ja cos tez zarzuce ale z mojego meczu tez FIFy i tez w podobnych "klimatach"... ;D ;D ;D ;)

Cristiano i jego milosc do Nesty ;D ;D ;D ;)

thekrzychu:

A to taka moja brameczka z PES 12, może nie najlepsza jaką udało mi się zdobyć, ale z pewnością najlepsza z ostatnich kilkunastu dni (może tygodni) :D. Ale z dystansu to chyba pierwszy taki gol :) Tak, tak wiem - nie umiem strzelać :) Jak łącznie na sezon ustrzelę więcej niż 30 bramek to już cud :)

Ten piłkarz jest stworzony przeze mnie na potrzeby kariery. Ma overall 66. Shot acc równe 60. Grałem na Top Player :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej