Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Demo
PES 2012 DEMO2 72+1 Teams Unlocked Patch 0.4 by Jenkey
Vancore:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECo do usunięcia? To że jesteś taki tępy i nie potrafisz dobrze zainstalować patcha to nie nasza wina zadajesz więcej pytań niż to warte, a do usunięcia to jedynie jest Twój profil.
--- Koniec cytatu ---
Brawo teraz to blysnales... "Do usuniecia" jest post w ktorym zawarta jest podana tresc co widac po tym tym ze post byl edytowany i zawiera tylko te 2 slowa. Po co odrazu ten szal ?
Targu90:
U mnie prawie wszystko chodzi jak należy.
Jedynie wybór piłek nie działa prawidłowo (w grze jest inna piłka niż wybrałem), na koszulkach Olympiakosu Pireus nie ma nr, i wybór stadionów itd tymi "F" jest strasznie męczący. Klikam po wiele razy ale zanim się coś przełączy to masakra. Więce j wad póki co nie zauważyłem.
Ogółem świetny patch!
betek:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECo do usunięcia? To że jesteś taki tępy i nie potrafisz dobrze zainstalować patcha to nie nasza wina zadajesz więcej pytań niż to warte, a do usunięcia to jedynie jest Twój profil.
--- Koniec cytatu ---
Widac kto tu jest "tępy" :-X
zadalem tylko jedno pytanie, drugi post, pomylilem tematy, wiec go zedytowalem i dalem do usuniecia, widac jak czytasz ten watek, oskarzasz o to co nie ma tu miejsca, a co do usuniecia, to moze lepiej, zeby Twoj profil usuneli, hm?
/bez odbioru, dalsza rozmowa z Toba nie ma sensu.
Patch dobry, kilka niedociagniec transferowych, ale pograc mozna.
Płotek:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWidac kto tu jest "tępy" :-X
zadalem tylko jedno pytanie, drugi post, pomylilem tematy, wiec go zedytowalem i dalem do usuniecia, widac jak czytasz ten watek, oskarzasz o to co nie ma tu miejsca, a co do usuniecia, to moze lepiej, zeby Twoj profil usuneli, hm?
/bez odbioru, dalsza rozmowa z Toba nie ma sensu.
--- Koniec cytatu ---
Niech wam będzie mój bład zle zinterpretowalem post... po prostu jestem wyczulony na tym punkcie jak ktoś skrytykuje dobra robote tylko i wylacznie dlatego ze nie potrafi wykonac kilka prostych czynnosci.
mazitbg:
Panowie powiedziecie mi, czemu nie mogę grać na wybieranych stadionach, zmienić pogody, ani pory rozgrywania meczu, a np scoreboardy dobrze chodzą ? Wszystko przekopiowałem zgodnie z instrukcją? Ma może ktoś podobną sytuację ? Z góry dzięki za pomoc ;)
edit: już rozkminiłem, trzeba wybierać to zanim wybierze się drużynę, takie niby proste ;)
Nawigacja
[#] Następna strona