Dział Ogólny > PES 2012
Nowości w pes 2012 , jak ich używać ?
Lacan:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEgdyby był jezyk polski nie było by problemu co i jak poustawiac a tak...
--- Koniec cytatu ---
gdybyś zaczął się uczyć angielskiego też by nie było problemu więc bezsensowne stwierdzenie
culeamuertePL:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjak ustawic, aby skrzydlowi nie zamieniali sie stronami i nieschodzili czesto do srodka, tylko trzymali sie lini bocznej?
--- Koniec cytatu ---
przy ustalaniu taktyk przedmeczowych znajdź sobie opcje "position switch".ustawienie niższych wartości sprawi że gracze w mniejszym stopniu będą wymieniać sie pozycjami.W starszych pesach (issach) była jeszcze opcja w której strzałkami zaznaczało się w jakim obrębie boiska ma sie poruszać dany zawodnik,do jakich pozycji może zbiegać.Nie kojarze czy to jest zastosowane w najnowszym Pro.
Lacan:
ach strzałki to była kapitalna rzecz już dawno niestety niedostępna w pesach :(
culeamuertePL:
aż żal , bo w obecnych czasach przy "podobno wysokiej sztucznej inteligencji" takie rozwiązanie w Pro (pod warunkiem ,że dopracowane) mogłoby popchnąć serie jeszcze bardziej do przodu.w końcu podobno konami zmierza do stworzenia z roku na rok gry coraz lepszej.
culeamuertePL:
ja mam pytanie o coś starszego ... mianowicie podpisywanie klasycznych strategii pod 4przyciski pada ?? w demie miałem z tym problem...
Nawigacja
[#] Następna strona