Dział Ogólny > PES 2012

Lista piłkarzy reprezentacyjnych w PES 2012!!!

<< < (3/8) > >>

KapRal:
Panowie spoko fifowcom też nie jeb ło . :)   Polską ligę co prawda będą mieć, i prawdziwe aktualne nazwiska i imiona ale loga i nazwy klubów będą z braku zgody T-mobile  zmienione. Czyli też będą grać jak na patchu hehehehe.  A co do Konami oni zawsze maja problem by uzyskać licencję od federacji FIFA o zgodę na edycję prawdziwych nazwisk. A przecież imiona i nazwiska można mieć za zgodą federacji tylko na trykoty trzeba mieć pozwolenie od klubu jeśli ten nie wyraził zgody na oficjalna publikację bo liczy na dudki z tego tytułu. A Polskie kluby takie w ch.j silne światowo że liczą na nie wiem co hehehe. Ja na ich miejscu  za darmo bym sie promował. Co innego szanujące sie kluby. Ale to już temat rzeka.

es_sabbi:
Ja mówię o czym innym. Gra PES12 OFFLINE a ONLINE to dwie różne gry?? Czemu?? Rozumiem, że to zabezpieczenie przeciwko oszustom którzy by sobie zmienili wszystkie statystyki na 99. Ale czemu nie możemy zmieniać składów?? Może ja wolałbym grać innymi piłkarzami niż Ci, którzy są ocenie w kadrze. Co to KONAMI przeszkadza?? :/

KapRal:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa mówię o czym innym. Gra PES12 OFFLINE a ONLINE to dwie różne gry?? Czemu?? Rozumiem, że to zabezpieczenie przeciwko oszustom którzy by sobie zmienili wszystkie statystyki na 99. Ale czemu nie możemy zmieniać składów?? Może ja wolałbym grać innymi piłkarzami niż Ci, którzy są ocenie w kadrze. Co to KONAMI przeszkadza?? :/

--- Koniec cytatu ---
Święta racja. Zmiana stat to by było już banictwo i wypaczało gre no ale nazwiska mogli by wstawić.

es_sabbi:
No Panowie niezła kupa ;]

KONAMI przy tworzeniu reprezentacji Polski wzięło pod uwagę mecze towarzyskie z Mołdawią i Norwegią z lutego 2011.

Więc polska musi mieć "potężneeee" statystyki ;]

Ale skąd obecność Tytonia i Sandomierskiego w podstawowym składzie?? Tytoń chyba po raz pierwszy zagrał we wrześniu.

Brak Brożka i Szczęsnego nie wybaczę KONAMI :( Jedyna nasza nadzieje w tym iż KONAMI robi zazwyczaj update składów w okolicy października/listopada.

Lukaszeq:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa mówię o czym innym. Gra PES12 OFFLINE a ONLINE to dwie różne gry?? Czemu?? Rozumiem, że to zabezpieczenie przeciwko oszustom którzy by sobie zmienili wszystkie statystyki na 99. Ale czemu nie możemy zmieniać składów?? Może ja wolałbym grać innymi piłkarzami niż Ci, którzy są ocenie w kadrze. Co to KONAMI przeszkadza?? :/

--- Koniec cytatu ---
Zawsze można stworzyć sobie zespół, zacząć nim grać Master League, zapisać i grać później tym zespołem online :) Innego sposobu nie ma, tylko patche konami działają online (oczywiście mówię o składach, nowych drużynach. Stroje każdy może sobie wgrać, chociaż różnie jest to postrzegane ;) )
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo Panowie niezła kupa ;]

KONAMI przy tworzeniu reprezentacji Polski wzięło pod uwagę mecze towarzyskie z Mołdawią i Norwegią z lutego 2011.

Więc polska musi mieć "potężneeee" statystyki ;]

Ale skąd obecność Tytonia i Sandomierskiego w podstawowym składzie?? Tytoń chyba po raz pierwszy zagrał we wrześniu.

Brak Brożka i Szczęsnego nie wybaczę KONAMI :( Jedyna nasza nadzieje w tym iż KONAMI robi zazwyczaj update składów w okolicy października/listopada.

--- Koniec cytatu ---
Tytoń jest powoływany, ostatnio był bodajże w Czerwcu ale kontuzja palca nie pozwoliła mu zagrać. Ma już kilka występów w reprezentacji. Sandomierski też jest etatowym trzecim bramkarzem więc tu bym się nie dziwił że oni są, raczej brak Szczęsnego dziwi.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej