Dział Ogólny > PES 2012

Lista piłkarzy reprezentacyjnych w PES 2012!!!

<< < (6/8) > >>

es_sabbi:
widzę, że niektórzy mają problem z czytaniem tematów wątków

piotrstce:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKiedy KONAMI wypuszcza update skladow pazdziernik/listopad?

--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDo miesiaca od premiery...

--- Koniec cytatu ---
tak tylko Martin pamiętaj jakie to były update'y:) szumnie zapowiadane ,czekanie z niecierpliwością na poprawe statystyk i transferów a tu raptem kilka zmian i to mało znaczących a przestarzałe dane piłkarzy i zmiany w składach przez cały rok prawie te same i tu niechodzi o Polske tylko o bardziej znaczące zespoły...

Lukaszeq:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtak tylko Martin pamiętaj jakie to były update'y:) szumnie zapowiadane ,czekanie z niecierpliwością na poprawe statystyk i transferów a tu raptem kilka zmian i to mało znaczących a przestarzałe dane piłkarzy i zmiany w składach przez cały rok prawie te same i tu niechodzi o Polske tylko o bardziej znaczące zespoły...

--- Koniec cytatu ---
Pamiętam bodajże w PES 2010 przejście Maxi Rodrigueza z Atletico do Liverpoolu. Update od Konami i... Maxi Rodriguez kompletnie zniknął z gry :D
Składy to niestety od zawsze bolączka Pesa, nie wiedzieć czemu...

es_sabbi:
dokładnie :/ tak jakby to był problem zrobić chociaż "głupie" transfery :/

jak nie mają do tego ludzi to niech np. mi dadzą to :) za gratis im zrobię transfery :)

już nawet statystyki mogą być na 2 planie choć mogłoby KONAMI wziąć pod uwagę stronkę pesstatsdatabase.

fifa w tym względzie ma się o wiele fajniej bo mają Football Managera i razem mogą tworzyć bazy.

longfly:
ja sie powaznie zastanawiam czy napewno kupic gre znow transfery i statystyki dupne i co online mam sie meczyc bo konami nie umie wykonac najprostszych spraw ?

zatrzesienie dodatkow od patchmekerow a samo konami ma 2 lewe rece

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej