Dział Ogólny > PES 2012

Nowe screen'y z Tokyo Games Show!!!

<< < (5/21) > >>

RVN:
Screeny fajne, ale nie najlepsze..brakuje mi tu ujęć np. stadionów. Może nie na temat ale fifa 12 pojawiła się w sieci na konsole, czyli tak tydzień przed oficjalną premierą, a to oznacza, że nowy PES powinien pojawić się na torrentach już w ten weekend. Oczywiście ja niczego nie sugeruje, mówię tylko jak może być  :)

Tryneq:
No fajnie by było pograc troche przed premierą offline , bo potem to juz nie bedzie czasu na te wszystkie tryby , bedzie tylko cel  1 miejsce w division 1 ;d

longfly:
kradziez nie kradziez teraz kazdy i tak 2 razy sprawdza nim wyda pieniadze. do online i tak orginal potrzebny wiec dobrze by bylo by konami  sprawilo by gra sieciowa byla jak najlepsza i najpopularniejsza

kampaku:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEbo zawsze dzień przed premierą wszystko jest na torrentach :D tylko że i tak nie zagrasz bez cd_key'a :) ja i tak będę czekał do 13 października :)

--- Koniec cytatu ---

Rok temu niemiecka wersja wyszła parę dni przed premiera i cd key normalnie byl w wstawce...

Visca_El_Barca:
I w tym roku bedzie tak samo. Ja sie spodziewam ze jutro lub w niedziele bedzie juz do pobrania na torrentach. ;) ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej