Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

CO Z TYM FORUM !???

(1/7) > >>

herubq3:
 Witam
Ludzie co tu się dzieje na tym forum gdzie są moderatorzy ?. A już pisze dlaczego mam takie pytanie.
Od pewnego czasu banda "dzieci" rejestruje się aby jak najwięcej pisać przeciw PES, no matko żeby to jeszcze jakiś sens był to bym zrozumiał.
Ale takich głupot jeszcze nigdy nie czytałem, do tego masa błędów ortograficznych i składniowych. Mam nadzieje że Admini i Moderatorzy zwrócą na to uwagę, jak tak dalej będzie to forum zejdzie na "PSY"

Przemo1994:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE Witam
Ludzie co tu się dzieje na tym forum gdzie są moderatorzy ?. A już pisze dlaczego mam takie pytanie.
Od pewnego czasu banda "dzieci" rejestruje się aby jak najwięcej pisać przeciw PES, no matko żeby to jeszcze jakiś sens był to bym zrozumiał.
Ale takich głupot jeszcze nigdy nie czytałem, do tego masa błędów ortograficznych i składniowych. Mam nadzieje że Admini i Moderatorzy zwrócą na to uwagę, jak tak dalej będzie to forum zejdzie na "PSY"

--- Koniec cytatu ---

Święta racja kolego, Święta racja.

kozaczek:
dajcie spokój sprawa moderatorów była poruszana już kilka jak nie kilkanaście razy ale udział w dyskusji biorą tylko użytkownicy a ze strony administracji zero odzewu więc szkoda strzępić klawiatury i nie ma co pisać

es_sabbi:
słuchajcie nie da się non stop być na forum i tępić takich osobników bo na neo to oni zmienią IP i znów to samo :/

nie można też każdego wątku przeglądać i czytać, jest to fizycznie niemożliwe :/

dlatego tutaj prośba do Was - macie przycisk "Report to moderator" - takie zgłoszenie przychodzi do nas na pocztę i po kolei się tym zajmujemy

herubq3:
Dobrze wiedzieć

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej