Wytłumaczę ci zatem o co mi chodzi. Pamiętam Twój problem oraz fakt iż dzięki mnie postanowiłeś się podciągnąć w tej kwestii i bardzo dobrze. Jednak takich ludzi na forum jest mnóstwo, nie mówię tu o błędach interpunkcyjnych, które w wielu przypadkach nie sprawiają problemu z prawidłowym odczytaniem kontekstu zdania, jednak o całej masie bardzo prostych błędów ortograficznych. Zdaję sobie sprawę, że niektórzy mają to w poważaniu czy napiszą poprawnie czy z błędem, ale mogę ci zagwarantować że bardzo źle czyta się np. słowo już napisane błędnie. Nie piję tutaj stricte do Ciebie. Tak podstawową wiedzę powinien posiadać moim zdaniem każdy użytkownik tego forum. Nie mam zamiaru się wywyższać, gdyż nie leży to w mojej naturze, nie jestem też jakimś perfekcjonistą, jeśli chodzi o język polski, ale staram się zachowywać podstawy poprawności stylistycznej czy ortograficznej. I tego chciałbym wymagać od osób, które posługują się naszym ojczystym językiem i nadal podtrzymuję stanowisko, że w przypadku popełnienia rażącego błędu, user powinien zostać upomiany (przestrzegam przed myleniem upomnienia i banu)