Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Twarze
Twarze by Grub$on
GrubSon:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
santiago950:
Ave, Caesar, morituri te salutant !
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku ! ;D
LechRypin:
No piszczek trochę jeszcze powinien mieć wąższą szczękę ale i tak pobiorę ; )
jarekblasi:
Też się wziąłem za twarz Piszczka, jako moją pierwszą i jest sporo zabawy ;) Nie mam wprawy jeszcze w dobieraniu podobnych tekstur i wybrałem chyba nie najlepszą. Musiałem sporo pozmieniać i tak pozmieniałem, że stworzyłem nową osobę ;) Naoglądałem się już na tyle jego twarzy, że wiem co ma charakterystycznego. Na pewno w twojej bym podciągnął podbródek jak tu już ktoś pisał i poszerzył szczękę. Uszy ma też do zabawy. Wydaje mi się też, że oczy ma bliżej nosa, obok kości nosa bardziej zwężona skóra z tej lewej strony. Nos z przodu bardziej zadarty (przegroda). Kształt oczu ok, fryzurka też, wysokość uczu i czoła - ok. Kości policzkowe ok chociaż chyba ma bardziej podkreślone.
Nie wiem na ile akceptujecie tutaj prace i nie chce być drobiazgowy ale może moje wskazówki się do czegoś przydadzą ;)
Ps. możesz mi podać nr tekstury, którą wykorzystałeś? z góry dzięki.
GrubSon:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETeż się wziąłem za twarz Piszczka, jako moją pierwszą i jest sporo zabawy ;) Nie mam wprawy jeszcze w dobieraniu podobnych tekstur i wybrałem chyba nie najlepszą. Musiałem sporo pozmieniać i tak pozmieniałem, że stworzyłem nową osobę ;) Naoglądałem się już na tyle jego twarzy, że wiem co ma charakterystycznego. Na pewno w twojej bym podciągnął podbródek jak tu już ktoś pisał i poszerzył szczękę. Uszy ma też do zabawy. Wydaje mi się też, że oczy ma bliżej nosa, obok kości nosa bardziej zwężona skóra z tej lewej strony. Nos z przodu bardziej zadarty (przegroda). Kształt oczu ok, fryzurka też, wysokość uczu i czoła - ok. Kości policzkowe ok chociaż chyba ma bardziej podkreślone.
--- Koniec cytatu ---
Postaram się go jeszcze poprawić :)
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPs. możesz mi podać nr tekstury, którą wykorzystałeś? z góry dzięki.
--- Koniec cytatu ---
Spytaj się Santiago, bo ja poprawiałem jego twarz
--- Cytuj ---Nie wiem na ile akceptujecie tutaj prace i nie chce być drobiazgowy ale może moje wskazówki się do czegoś przydadzą ;)
--- Koniec cytatu ---
Im bardziej drobiazgowy, tym lepiej ;)
Kuba Błaszczykowski 60%
Nawigacja
[#] Następna strona