Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Pytanie-Mirc

(1/3) > >>

Przemo1994:
Witam, od razu przepraszam adminow, jesli watek nie jest w odpowiednim dziale, bardzo prosze o nie kasowanie tego watku, problem moj, polega na tym, iz czesto mnie disconectuje, co przez to rozumiec ? Ano to ,ze wyrzuca mnie czesto z mirca, pisze nagle, wyskakuje "disconnected" , dlatego postanowilem, iz zamiast mirca, bede posiadal chatzille, czy jakos tak i tutaj moje pytanie, czy jak bede to posiadal, to czy gracze beda mogli do mnie pisac z mirca i ja do nich , bedziemy mogli sie umawiac na mecze ? Jesli tak, to jeszcze jedno pytanko, jak te chatzille zrobic ? Zaktualizowac jakos Mirca ? czy to jest cos innego ? Prosze o odpowiedzi. :-\

Deimian7:
Tak, będziesz mógł rozmawiać z ludźmi z mirca, a oni z Tobą. Tutaj masz wszystko pokazane na filmikach.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Przemo1994:
Oks, dzieki wielkie :) , potem to obadam, bo teraz aby na chwile wszedlem na kompa.

Nederland:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpolega na tym, iz czesto mnie disconectuje, co przez to rozumiec ?
--- Koniec cytatu ---
Najpewniej to, że masz niestabilne łącze.

--- Cytuj ---Ano to ,ze wyrzuca mnie czesto z mirca, pisze nagle, wyskakuje "disconnected" , dlatego postanowilem, iz zamiast mirca, bede posiadal chatzille,
--- Koniec cytatu ---
Jeżeli w/w przeze mnie powód jest prawdziwy, nie spodziewaj się rewelacji. Zresztą od Chatzilli i tak lepszy jest X-Chat.

--- Cytuj ---Zaktualizowac jakos Mirca ? czy to jest cos innego ?
--- Koniec cytatu ---
To dwie różne rzeczy, ale obie umożliwiają korzystanie z IRCa.

Przemo1994:
Komp mam mocny ale neta mam 1mb/s jak na razie ale w Pes'a jako tako ,da sie grac przez online czasem troche gorzej, czasem lepiej, moze za jakis czas bede mial nieco lepszy net ale przeciez, to nie jest wina raczej ,ze 1mb/s bo to zwykly program do rozmowy, dlaczego np w teamspeak 3 albo ventrillo , w ktorym sie rozmawia przez mikrofon, nigdy mnie nie wyrzucilo, ani razu ? Zobaczymy jak bedzie na chatzilli. Nie sadze aby, to bylo przyczyną niestabilnego łącza , poniewaz niedawno mialem kabel wymieniany od telefonu, z siostra mam w danym momencie podlaczony przez router ten net i ostatnio go nie bylo, bo kabel byl zly, koniec kabla, wiec sie go wymienilo ale disconnect i tak jest, a to sie zdarza rowniez ,podczas meczu np. przez siec i mnie wyrzuca z mirca ale z sieci w Pesi'e mnie nie wyrzuca, wiec to raczej nie chodzi o łącze, tzn czasem mnie wyrzuci z online ale , to juz sie rzadziej zdarza.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej