witam zainteresowanych.
Jako, że Niemcy już sobie grają online, a ja mam do granicy jakies 250 km to wpadłem na pomysł, aby pojechac zagranice w celu kupna Pes 2012 (tak wiem, jestem niecierpliwy i ogólnie lepiej poczekac, zeby kupić wersje eng, ale nieważne) Niestety koszty za paliwo są dość spore (200zł) dlatego pomyślałem, że jakby jeszcze znalazło sie tak 4-5 równie niecierpliwych osób to mógłby pojechac ponieważ koszty paliwa rozłożyły by sie i już nie było by tak strasznie
Nic na tym nie chce zarobić. Zasady są proste
- płacisz koszt gry (co do centa, wezme paragon w razie czego) + część za paliwo (przykładowo bedzie 5 osób wiec dokładasz 1/5 czyli 40zł.
- aby wykluczyc możliwość oszustwa z mojej strony zrobie aukcje allegro wiec wszystko bedzie ok. Mam konto z 2200 pozytywami (1 niesłuszny negatyw
) wiec mysle, ze jestem godny zaufania
- chetne osoby bedą musiały uiścić zaliczke w wysokosci 50zł (gdyby akcja zakupu sie nie powiodła to oczywiscie zwracam ją. jednak jak gry zakupie to juz musisz doplacic reszte i nie bedzie mozliwosci anulowania). Potem jak juz bedzie znana cena dopłacą reszte
- gry moge zakupic w wersji PC/PS3/xbox360. Kupie je w jakimś dużym sklepie ala media-markt.
- potem po otrzymaniu wpłaty wysyłam w ten sam dzien czyli (piątek-sobota wiec zagrasz w poniedziałek)
- można tez bedzie odebrac osobisci w Strzelinie (koło wrocławia)
- kosz wysyłki ode mnie pokrywasz sam, stawka według cennika poczty (przykładowo list polecony priorytet 6zł)
Zapisy zbieram do jutra do godz 18. Jeżeli nie znajda się chetni to po prostu nie jade.
w razie pytan i szczegółów prosze pisac tutaj, priv lub na gg:37458065
Mam nadzieje, ze temat nie narusza zasad forum.
Pozdrwiam