Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Fire Patch 2.1 AIO--Wersja pod EURO 2012!

<< < (36/193) > >>

mateuszcwks:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpatcha mam
Nie rozumiem tego (dlc dopasowane pod patcha) DLC jest DLC jakie dopasowanie ?,sprawdzałeś to i działa Ci bo tam jest napisane
- Fix slot ball & tools
- kitserver 12.2.2
- Kurulum 1.4 AIO -> 1.4.2 -> 1.4.3 i jeszcze nowe twarze niema nic o DLC 2,0
i jeszcze jedno o ile mi wiadomo to ta poprawka wyszła 26 grudnia a DLC 2,0  Konami 27 więc musieli by być jasnowidzami co poprawiać

--- Koniec cytatu ---

Ja nie pobierałem dlc sam, grałem na 1,0. Pobrałem u nich na stronce dlc2.0 i update1.4.3 i wszytko działa jak powinno:)

Fiedziu:
ziutek zadnej filozofii nie ma :P masz czystego pes-a. instalujesz vietnam patch. sciagasz spolszczenie( ja mam od pawlodar) i te dwa pliki dt05_e i dt05_s wrzucasz do pro evolution soccer 2012/img. Potem w grze zmieniasz na PL i powinno dzialac. nie potrzebny jest kitserver

★Aveiro★:
Link do Fixa Nie działa

michalg:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa nie pobierałem dlc sam, grałem na 1,0. Pobrałem u nich na stronce dlc2.0 i update1.4.3 i wszytko działa jak powinno:)

--- Koniec cytatu ---
mateuszcwks masz rację ,nie zauważyłem ale faktycznie jest poprawka,przepraszam za wcześniejszą uwagę

michalg:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEziutek zadnej filozofii nie ma :P masz czystego pes-a. instalujesz vietnam patch. sciagasz spolszczenie( ja mam od pawlodar) i te dwa pliki dt05_e i dt05_s wrzucasz do pro evolution soccer 2012/img. Potem w grze zmieniasz na PL i powinno dzialac. nie potrzebny jest kitserver

--- Koniec cytatu ---
mała uwaga ,ale jest już dużo lepsze spolszczenie od Kriss12 wersja z nr2 i wszystko działa

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej