Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Fire Patch 2.1 AIO--Wersja pod EURO 2012!

<< < (42/193) > >>

Roonie7:
Witam. Mam pewien problem bo wczesniej mialem te ściny np przy negocjacjach.. ale dowiedzialem sie ze to przez spolszczenie na szczescie juz naprawili ten blad. i mam problem w zwiazku z ML gdy awansowalem z grupy w LM i wlasnie ma byc mecz 1/16 i jak wlasnie nadchodzi ten dzien jest animacja ligi mistrzow przez chyba sekunde moze dwie i nagle pojawia sie okienko pes2012.exe i nie wysylaj i chcialbym sie dowiedziec czego to jest problem?? spolszczenia czy moze patcha? z gory dziekuje:]

Fiedziu:
Michalg co mam edytowac w ustawieniach? nie chcem innych piosenek, chcem oryginalne. tyle ludzi ma fire patch i nikt nie wie jaki folder za to odpowiada :(

diego333:
W tych dodatkach które są odblokowane wszystkie,da się przywrócić do stanu zerowego ? Jakoś wcale mnie to nie satysfakcjonuje gdy już wszystko mam a sam nic nie zdobyłem ;/

Fiedziu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW tych dodatkach które są odblokowane wszystkie,da się przywrócić do stanu zerowego ? Jakoś wcale mnie to nie satysfakcjonuje gdy już wszystko mam a sam nic nie zdobyłem ;/

--- Koniec cytatu ---
Da sie. Usun plik OPTION.BIN w folderze save.

diego333:
Działa,dzięki za odpowiedź ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej