Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Fire Patch 2.1 AIO--Wersja pod EURO 2012!
lis1910r:
Wytlumaczcie mi dlaczego po zainstalowaniu tego pacha nie mam normalnych nazw klubow np arsenal to north london itp ale herb juz jest normalny. Caly pach nie zadzialal ? co mam zrobic pomozcie !!!!!!!
Fiedziu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWytlumaczcie mi dlaczego po zainstalowaniu tego pacha nie mam normalnych nazw klubow np arsenal to north london itp ale herb juz jest normalny. Caly pach nie zadzialal ? co mam zrobic pomozcie !!!!!!!
--- Koniec cytatu ---
Wejdz w folder mstserver potem plik manager i włacz attach .
Roonie7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam. Mam pewien problem bo wczesniej mialem te ściny np przy negocjacjach.. ale dowiedzialem sie ze to przez spolszczenie na szczescie juz naprawili ten blad. i mam problem w zwiazku z ML gdy awansowalem z grupy w LM i wlasnie ma byc mecz 1/16 i jak wlasnie nadchodzi ten dzien jest animacja ligi mistrzow przez chyba sekunde moze dwie i nagle pojawia sie okienko pes2012.exe i nie wysylaj i chcialbym sie dowiedziec czego to jest problem?? spolszczenia czy moze patcha? z gory dziekuje:]
--- Koniec cytatu ---
Pomoze ktos??? :/
Fiedziu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE Pomoze ktos??? :/
--- Koniec cytatu ---
Roonie7 jasne ze wina spolszczenia. Zmien na angielski tylko na ten mecz a potem wroc znowu do PL.
kamiloo1234:
nie moge uruchomic selectora pojawia sie okienko błąd aplikacjii.Aplikacja nie została własciwie zainstalowana(0x0000135).O co w tym chodzi?
I czy mozna jakos inaczej zrobic zeby byla dostepna w grze liga adelante???
Nawigacja
[#] Następna strona