Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Fire Patch 2.1 AIO--Wersja pod EURO 2012!
michalg:
kolejnośc instalacji 1.4 AIO -> 1.4.2 -> 1.4.3 -> Update DLC 2.0 i na końcu Update Selector
Tu aktualny OFF http://www.mediafire.com/?udp1jk13qrgxl40 ,gogle się kłania poszukaj na pewno znajdziesz aktywne linki,zwłaszcza że warto bo to chyba najlepszy patch. Tu masz aktualny OFF
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
nowsza wersja podobno za tydzień ,ale nie mogę tego potwierdzić.
ziutek11113:
dzieki
michalg:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdzieki :) a jeszcze 2 pytania: mozna miec tez PESEDIT przy tym patchu?
gdzie wkleić tego OFFA?
--- Koniec cytatu ---
wgrać do save w moich dokumentach,jak wgrasz tego patcha to już PESEDIT więcej nie będziesz grał,a i tak musisz go wywalić bo oba korzystają z tych samych save w moich dokumentach
ziutek11113:
a mozesz mi odpowiedziec jeszcze na kilka pytan?
1 czy dziala ten patch z PESEDIT
2 gdzie wkleic tego offa?
3 czy w tym offie są palombo, guarin i juan jesus w Interze?
4 jak wyglądają statystyki w tym patchu? czy są poprawiane dosc dobrze? czy tylko dla bardziej znanych zawodnikow są zmieniane?
michalg:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa mozesz mi odpowiedziec jeszcze na kilka pytan?
1 czy dziala ten patch z PESEDIT
2 gdzie wkleic tego offa?
3 czy w tym offie są palombo, guarin i juan jesus w Interze?
4 jak wyglądają statystyki w tym patchu? czy są poprawiane dosc dobrze? czy tylko dla bardziej znanych zawodnikow są zmieniane?
--- Koniec cytatu ---
guarin i juan jesus napewno jest a jeżeli czegoś brakuje to patch ma własny update i jak będzie aktualizacja to sobie zaktualizujesz,staty są ok tak przynajmniej sądzą Ci co go mają, dlatego jest tak popularny,zresztą wgraj i się przekonaj,napewno nie będziesz żałował.
Nawigacja
[#] Następna strona