Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Fire Patch 2.1 AIO--Wersja pod EURO 2012!

<< < (51/193) > >>

ziutek11113:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa jeżeli czegoś brakuje to patch ma własny update i jak będzie aktualizacja to sobie zaktualizujesz,

--- Koniec cytatu ---

co mam przez to rozumieć? mozesz rozwinąc na czym polega "wlasny update"? jakos w grze mozna zaktualizowac czy w jakis inny sposob?

i jeszcze jedna chyba ostatnia sprawa do ciebie: instalowales moze spolszczenie? niema zadnych komplikacji? normalnie sie je instaluje?

ziutek11113:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwgrać do save w moich dokumentach,jak wgrasz tego patcha to już PESEDIT więcej nie będziesz grał,a i tak musisz go wywalić bo oba korzystają z tych samych save w moich dokumentach

--- Koniec cytatu ---

wrzucilem tego offa do moich dokumentow ale nie mam transferów :( co mam zrobic?

EDIT:
musialem odpalic przez ikone na pulpicie "fire patch". juz jest git :)

diego333:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETu macie aktualny OFF    REJESTRACJA lub LOGOWANIE  wgrać do save w moich dokumentach i cieszyć się z nowych transferów

--- Koniec cytatu ---

Kto aktualizował tego ofa ?

ziutek11113:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKto aktualizował tego ofa ?

--- Koniec cytatu ---
ja aktualizowalem ale stala sie dziwna rzecz... mianowicie: wszystko git są prawie wszystkie transfery ale pozniej sobie pozmienialem troche statystyki w chelsea i Interze... niby wszystko sie zapisalo ale po zmianie statystyk patrze a transferów niema i statystyki wcale sie nie zmienily (te co ja zmienialem) ktos wie o co chodzi?? pomocy :'(

EDIT:
nie wiem o co chodzi ale jak wybiore serie b w selektorze to pozniej mam stare sklady... nie wiem juz co mam robic  >:(

EDIT:
wygląa to tak: wrzucam plik EDIT do moich dokumentów, wlaczam gre i domyslnie jest Npower championship i są nowe transfery, wychodze z gry w selektorze daje SERIE B, wchodze do gry i jest SERIE B ale niema juz transferow.
tak jakby save zmienial sie na domyslny jaki jest po zainstalowaniu patcha i fixów

mam nadzieje ze ktos wie jak temu zaradzic

diego333:
Daj sobie siana :) Poczekaj na nową wersję jak tak bardzo chcesz mieć aktualne transfery,Ja zacząłem sobie karierę na tej wersji 1.4.3 i gram tymi składami co była po letnim okienku transferowym, przecież możesz sobie na zimę kupić/sprzedać zawodników których inter  ściągnął/pozbył ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej