Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Fire Patch 2.1 AIO--Wersja pod EURO 2012!

<< < (67/193) > >>

mp1508:
Nie wiem co jest???;/ pobrałem Fire Patch 1.5 , mimo że Selector nie działa.. dało się wszystko robić, aż tu nagle chciałem zagrać mecz (co się wcześniej dało ) wywala mnie do pulpitu.. pomaga tylko ponowna instalacja Patcha... ;/;/ ale potem znowu się dzieje to samo : ( nie wiem co jest .. mam nadzieje że wreszcie zostanie wydany Fire Patch 1.5 w którym będzie działał Selector i który nie będzie wywalał na pulpit ;/... Patch miał już wyjść, kilka dni temu.. wszyscy czekali aż tu nagle , ogłaszają opóznienie ;/
, następnie kiedy Patch już wreszcie wychodzi.. to jednak nie do końca wychodzi.... Co jest ?? kiedy wyjdzie dobra wersja tego Patcha?? kiedy ??? : (

ziutek11113:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie wiem co jest???;/ pobrałem Fire Patch 1.5 , mimo że Selector nie działa.. dało się wszystko robić, aż tu nagle chciałem zagrać mecz (co się wcześniej dało ) wywala mnie do pulpitu.. pomaga tylko ponowna instalacja Patcha... ;/;/ ale potem znowu się dzieje to samo : ( nie wiem co jest .. mam nadzieje że wreszcie zostanie wydany Fire Patch 1.5 w którym będzie działał Selector i który nie będzie wywalał na pulpit ;/... Patch miał już wyjść, kilka dni temu.. wszyscy czekali aż tu nagle , ogłaszają opóznienie ;/
, następnie kiedy Patch już wreszcie wychodzi.. to jednak nie do końca wychodzi.... Co jest ?? kiedy wyjdzie dobra wersja tego Patcha?? kiedy ??? : (

--- Koniec cytatu ---

proponuje ci zglosic im swoj problem

EDIT:
skopiowane z oficjalnego forum patcha

--- Cytuj ---Please delete yesterday patch not to be error with new patch if you downloaded it . Please wait new link 1.5 AIO tonight. All problem will be resolved.
--- Koniec cytatu ---

Messi100:
co zrobić żeby mieć ligę Turecką ???

ziutek11113:
czyli linki do poprawionego patcha mają byc dzisiaj :)

mp1508:
Tak, dzisiaj Patch ma być już w pełni gotowości, i to wywalanie do pulpitu to też jest błąd, z tego co czytam na oficjalnej stronie Fire Patch..

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej