Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Fire Patch 2.1 AIO--Wersja pod EURO 2012!

<< < (71/193) > >>

SoyerDawid:
Witam.Czyli kiedy możemy liczyć na pojawienia się nowej wersja na forum,stabilnej itp?Posiada ktoś informacje na ten temat?

Fiedziu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEFiedziu, mnie po pewnym czasie wywaliło ... też troche musiałem pograć, mam nadzieje że nic Ci się nie będzie działo z tym Patchem.. (ale ja w sumie, wgrywałem dodatki np.stadiony itp., czytałem że w tamtej wersji, którą wydali pierwszą, takie właśnie wgrywanie, może być skutkiem zawiesin PES'a)
A druga sprawa najprawdopodobniej trzeba będzie jeszcze czekać na Patch z Selectorem ;/
Także (ja przynajmniej tak robię) lepiej ściągnąć wersje, która chociaż nie wywala z gry, ale nie ma Selectora :( .. ludzie jakoś się obejdziecie :P

--- Koniec cytatu ---
no wlasnie ja nic nie wgrywalem to moze dlatego nic sie nie dzieje. W kazdym badz razie u mnie jest narazie wszystko ok, kilka meczy rozegralem i nic sie nie dzialo, jak bedea problemy to wtedy bede myslal co dalej

mp1508:
Po prostu ściągnij sobie tą wersje co wystawiono wyżej, ja ją ściągłem właśnie i będe instalował, pisze że nie wywala do pulpitu.. więc powinno być dobrze : ).. a lepiej sie gra z dodatkami także , mi również chodzi o to, abym miał wolną rękę do wgrywania stadionów, faces itp. : )..
A mam takie pytanie :D .. ściągłem Patcha i są tam 3 instalki.. jedna to Jest instalka Patcha..
druga to: dotNetFx40_Client.. (wydaje mi sie że jest to Net Framework)
a trzecia to: vcredits_x86
Mam pytanie czy bez instalcji tych dwóch aplikacji , Patch będzie działał sprawnie ??chociaż w sumie NetFramewroka mam wgranego ; ] ...

mateuszcwks:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo prostu ściągnij sobie tą wersje co wystawiono wyżej, ja ją ściągłem właśnie i będe instalował, pisze że nie wywala do pulpitu.. więc powinno być dobrze : ).. a lepiej sie gra z dodatkami także , mi również chodzi o to, abym miał wolną rękę do wgrywania stadionów, faces itp. : )..
A mam takie pytanie :D .. ściągłem Patcha i są tam 3 instalki.. jedna to Jest instalka Patcha..
druga to: dotNetFx40_Client.. (wydaje mi sie że jest to Net Framework)
a trzecia to: vcredits_x86
Mam pytanie czy bez instalcji tych dwóch aplikacji , Patch będzie działał sprawnie ??chociaż w sumie NetFramewroka mam wgranego ; ] ...

--- Koniec cytatu ---

Tak powinno, jedno to NetFramewroka4 a drugie to Visual C++ 2005 Redistributable, ja powygrywałem dodatków sporo i chodzi dobrze.
Wiadomość z ich stronki:
All problem about tool, please wait theblues. He will contact to some user who have this error and he will fix it soon. Fixed tool will have soon.
You can rename config-ml.txt to config.txt in folder mstserver to play Master League and start game with pes2012.exe
You can rename config-df.txt to config.txt to play all teams in exhibition, but you will not play Master League and start game with pes2012.exe.

Gipsu22:
kiedy będą linki do nowej wersji patcha?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej