Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Fire Patch 2.1 AIO--Wersja pod EURO 2012!
mp1508:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETak powinno, jedno to NetFramewroka4 a drugie to Visual C++ 2005 Redistributable, ja powygrywałem dodatków sporo i chodzi dobrze.
Wiadomość z ich stronki:
All problem about tool, please wait theblues. He will contact to some user who have this error and he will fix it soon. Fixed tool will have soon.
You can rename config-ml.txt to config.txt in folder mstserver to play Master League and start game with pes2012.exe
You can rename config-df.txt to config.txt to play all teams in exhibition, but you will not play Master League and start game with pes2012.exe.
--- Koniec cytatu ---
Ja wgrałem Bandy i mnie wywaliło;/;/ .. ale gdy usunąłem to działało znowu OK.. następnie chciałem wgrać stadion i też mnie wywaliło..
Zainstaluje ten Visual i zobaczymy co się będzie działo.. mam nadzieje że będzie OK..
mateuszcwks:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEkiedy będą linki do nowej wersji patcha?
--- Koniec cytatu ---
są już na ich stronce
Messi100:
Mnie wywalało do windowsa jak chciałem zapisać grę . teraz nie będzie ???
ziutek11113:
z tego co piszą to ma wyjsc fix niebawem, orientuje sie ktos czy jak wyjdzie fix to bede mogl pobrac tą pierszą wersje patcha z torrenta czy bede musial sciągac moze tą drugą poprawioną??? bardzo bym prosil o odpowiedz
Messi100:
mnie dalej wywala do windowsa jak chce zapisać grę ale tylko w master league i become a legend. proszę o pomoc :-[
Nawigacja
[#] Następna strona