Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Fire Patch 2.1 AIO--Wersja pod EURO 2012!

<< < (73/193) > >>

Fiedziu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmnie dalej wywala do windowsa jak chce zapisać grę ale tylko w master league i become a legend. proszę o pomoc :-[

--- Koniec cytatu ---
pewnie nawrzucales jakichs pierdół i Ci wywala. Zainstaluj na czystego pesa i bedzie chodzic i nic nie dorzucaj do patcha. ja gram caly czas i mi nic nie wywala :)

mp1508:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpewnie nawrzucales jakichs pierdół i Ci wywala. Zainstaluj na czystego pesa i bedzie chodzic i nic nie dorzucaj do patcha. ja gram caly czas i mi nic nie wywala :)

--- Koniec cytatu ---
Mam to samo.. ;/;/
I nie powinno być tak że bez dodatków (jak ty to nazwałeś, pierdół), bo w każdym innym patchu da się wgrywać i wszystko jest OK.. to i w tym powinno tak być... po prostu Patch ma błędy w sobie ;/;/
Ja wgrałem stadion i mnie odrazu wywala.. ;/ tak samo było z bandami ;/;/..
I normalnie zainstalowałem na czystego PES'a.. i dalej to samo.. ;/

Fiedziu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam to samo.. ;/;/
I nie powinno być tak że bez dodatków (jak ty to nazwałeś, pierdół), bo w każdym innym patchu da się wgrywać i wszystko jest OK.. to i w tym powinno tak być... po prostu Patch ma błędy w sobie ;/;/
Ja wgrałem stadion i mnie odrazu wywala.. ;/ tak samo było z bandami ;/;/..
I normalnie zainstalowałem na czystego PES'a.. i dalej to samo.. ;/

--- Koniec cytatu ---
to narazie grajcie bez dodatkow i zobaczcie czy wam wywala. Jak nie to pograjcie bez dodatkow, chyba wystarcza wam to co jest w paczu :)

ziutek11113:
zna ktos dobrze angielski? bo na facebooku piszą ze juz chyba dziala selektor ale nie jestem pewien... niech ktos da sprawdzone info czy juz wszystko git :)

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEzna ktos dobrze angielski? bo na facebooku piszą ze juz chyba dziala selektor ale nie jestem pewien... niech ktos da sprawdzone info czy juz wszystko git :)

--- Koniec cytatu ---

Nigdzie nie widzę, żeby tak pisało.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej