Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Fire Patch 2.1 AIO--Wersja pod EURO 2012!

<< < (74/193) > >>

mp1508:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEto narazie grajcie bez dodatkow i zobaczcie czy wam wywala. Jak nie to pograjcie bez dodatkow, chyba wystarcza wam to co jest w paczu :)

--- Koniec cytatu ---
Bez dodatków nie wywala... ale chcę grać na porządnym stadionie Stamford Bridge czy Emirates a nie zrobionych w selektorze ;/ ..bo gdy wychodził Patch nie pisało nic że nie będzie można wgrywać dodatków ; )

mp1508:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEzna ktos dobrze angielski? bo na facebooku piszą ze juz chyba dziala selektor ale nie jestem pewien... niech ktos da sprawdzone info czy juz wszystko git :)

--- Koniec cytatu ---
Ziutek a Ciebie dalej wywala z gry ?? wgrywałem jakieś dodatki ?? czy na czysto z Patchem grasz ?? ;>

Radeqq81:
w dziale others miales odpowiedz...musisz dokladniej posprawdzac numerki previewow (najlepiej sprawdzaj na biezaco przez ggs i w grze wtedy dojdziesz)...ja jakos nie mam z tym problemu wystarczy odrobina checi

ziutek11113:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZiutek a Ciebie dalej wywala z gry ?? wgrywałem jakieś dodatki ?? czy na czysto z Patchem grasz ?? ;>

--- Koniec cytatu ---
ja narazie nie instaluje, czekam bo musze miec serie b :)

mam pytanie... czy w tym patchu są az tak slabe stadiony? slabiej z tym jest nniz w pesedit? i mniej ich jest?

Radeqq81:
O Boze..........GAME GRAPHIC STUDIO...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej