Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Fire Patch 2.1 AIO--Wersja pod EURO 2012!
mateuszcwks:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWie ktoś może, co z tym FIXEM ??.. ale nie chodzi, mi o odpowiedzi typu "w najbliższym czasie wyjdzie fix" czy coś podobnego.. chodzi mi o to czy ktoś się czegoś więcej dowiedział , konkretnej daty ?? .albo czegoś innego ???
--- Koniec cytatu ---
Nic nie pisze na ich stronce odnośnie daty, tylko ze pracują nad fixem. Ciekawe ile im zejdzie.
mp1508:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENic nie pisze na ich stronce odnośnie daty, tylko ze pracują nad fixem. Ciekawe ile im zejdzie.
--- Koniec cytatu ---
mhmm... ej ten sposób zamiany config na config-dl.txt to działa ?? wtedy gra się nie ścina nawet jak wgram dodatki ?? i wgl który config mam zamienić, bo w mstserver , jest dużo tych configów :D:D:D
Fiedziu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmhmm... ej ten sposób zamiany config na config-dl.txt to działa ?? wtedy gra się nie ścina nawet jak wgram dodatki ?? i wgl który config mam zamienić, bo w mstserver , jest dużo tych configów :D:D:D
--- Koniec cytatu ---
ja tez wlasnie nie wiem, lepiej poczekac na fixa i grac spokojnie :)
mp1508:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja tez wlasnie nie wiem, lepiej poczekac na fixa i grac spokojnie :)
--- Koniec cytatu ---
Ale ile można czekać ??żadnych wiadomości , nic nie wiadomo, a co jeśli FIX dopiero wyjdzie za 2 tygodnie ... ?? ; /.. ja narazie nie instaluje żadnego Patcha, bo czekam na FIX'a ...
Fiedziu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAle ile można czekać ??żadnych wiadomości , nic nie wiadomo, a co jeśli FIX dopiero wyjdzie za 2 tygodnie ... ?? ; /.. ja narazie nie instaluje żadnego Patcha, bo czekam na FIX'a ...
--- Koniec cytatu ---
A choćby nawet to co, popełnisz samobujstwo? :P trzeba czekac i tyle i nie zadawac ciagle tych samych pytan kiedy bedzie.
Nawigacja
[#] Następna strona