Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Fire Patch 2.1 AIO--Wersja pod EURO 2012!

<< < (83/193) > >>

mp1508:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA choćby nawet to co, popełnisz samobujstwo? :P trzeba czekac i tyle i nie zadawac ciagle tych samych pytan kiedy bedzie.

--- Koniec cytatu ---
A do tego co ja zrobię, to już moja sprawa, i co Cię to interesuje???nie wiem jak ty ,ale nie mam aż takich problemów żeby do tego stopnia myśleć, a dlatego że nie wychodzi Patch... Nie ja wtrącam się w każdy wątek żeby nabić sobie "Pozycje".. Mam prawo się pytać bo chce być na bieżąco, a może akurat ktoś coś wie na ten temat...

Fiedziu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA do tego co ja zrobię, to już moja sprawa, i co Cię to interesuje???nie wiem jak ty ,ale nie mam aż takich problemów żeby do tego stopnia myśleć, a dlatego że nie wychodzi Patch... Nie ja wtrącam się w każdy wątek żeby nabić sobie "Pozycje".. Mam prawo się pytać bo chce być na bieżąco, a może akurat ktoś coś wie na ten temat...

--- Koniec cytatu ---
wyluzuj chłopcze. chcesz powiedziec ze wtracam sie w kazdy watek? to chyba ty masz zamiar sobie ponabijac troche zadajac ciagle te same pytanie.

mateo952:
Czy jest Opcja Aby były jakieś działające linki ponieważ te pobierają z prędkością 20kbs/s?

mp1508:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwyluzuj chłopcze. chcesz powiedziec ze wtracam sie w kazdy watek? to chyba ty masz zamiar sobie ponabijac troche zadajac ciagle te same pytanie.

--- Koniec cytatu ---
Tak z pewnością. Nie rejestrowałem się na tej stronie po to aby, być kimś ważnym na forum i umieć odpowiedzieć na każde pytanie, tylko po to aby, się pytać w razie niewiadomej. Pytałem się o tego Patcha może z dwa razy, bo ciągle piszą ludzie, że Patch będzie jutro, itp. i chcę znać szczegóły..

mateusz779:
Linki do fixa będą dostępne za kilka godzin, wynika to z informacji zamieszczonej na oficjalnym forum tego patcha. Właśnie trwa upload, także trzeba uzbroić się w cierpliwość i czekać. Odnośnik do forum dla potwierdzenia REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej