Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Fire Patch 2.1 AIO--Wersja pod EURO 2012!

<< < (87/193) > >>

ziutek11113:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEna dole selektora masz takie dwie czerwone belki na jednej jest ofline a na drugiej friendly ,nacisnij ta drugą i zmieni Ci sie na master lague i wszystko działa tak że bez paniki,na pierwszej mozesz grać na necie oczywiscie jak tak ustawusz

--- Koniec cytatu ---

czyli wszystko jest w porządku i nie wywala w master league i league/cup?

michalg:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEczyli wszystko jest w porządku i nie wywala w master league i league/cup?

--- Koniec cytatu ---
u mnie wszystko działa jak potrzeba,nawet wgrałem własną nutę i przyśpiewki na stadionach,wgrałem te z PSD 4 bo mi się podobały,tak że wszystko jest w końcu ok,na razie gram w master league,innych trybów nie sprawdzałem,ale na pewno jest już dobrze.
jrdynie co zauwazyłem to że za każdym uruchomieniem trzeba ustawiać ze grasz master league bo sam selektor przestawia na inny tryb .możliwe że da się to zapisać wciąż jeszcze to sprawdzam

mateusz779:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEna dole selektora masz takie dwie czerwone belki na jednej jest ofline a na drugiej friendly ,nacisnij ta drugą i zmieni Ci sie na master lague i wszystko działa tak że bez paniki,na pierwszej mozesz grać na necie oczywiscie jak tak ustawusz

--- Koniec cytatu ---
Kolego miałeś rację, wszystko działa. Nie miałem zbytnio czasu na pobawienie się selektorem, także nie zauważyłem tej funkcji.

michalg:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKolego miałeś rację, wszystko działa. Nie miałem zbytnio czasu na pobawienie się selektorem, także nie zauważyłem tej funkcji.

--- Koniec cytatu ---
zwróć uwagę jedynie na to (jedynie co zauważyłem to że za każdym uruchomieniem trzeba ustawiać ze grasz master league bo sam selektor przestawia na inny tryb .możliwe że da się to zapisać wciąż jeszcze to sprawdzam )

ziutek11113:
a jak jest ze spolszczeniem w tym patchu? trzeba cos kombinowac czy mozna normalnie wrzucic do img?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej