Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Fire Patch 2.1 AIO--Wersja pod EURO 2012!
jajo111:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDobra zaczalem BAL. Powiedzcie mi czy mozna negocjowac pozycje na ktorej chce sie grac bo cigle mnie rzucaja na lewo i prawo >:(
--- Koniec cytatu ---
raczej nie. ja gram 3 sezon w barcelonie, nominalnie jestem CN ale grałem na PBN do czasu gdy byłem lepszy na CN od Messiego według trenera (chodzi tu o te paski po każdym meczu to chyba jest "ocena trenera") więc musisz dostawać dobre oceny po meczu i być cierpliwym
Fiedziu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEraczej nie. ja gram 3 sezon w barcelonie, nominalnie jestem CN ale grałem na PBN do czasu gdy byłem lepszy na CN od Messiego według trenera (chodzi tu o te paski po każdym meczu to chyba jest "ocena trenera") więc musisz dostawać dobre oceny po meczu i być cierpliwym
--- Koniec cytatu ---
ok dzieki. wolalbym grac z messim w pierwszym skladzie :D
jajo111:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEok dzieki. wolalbym grac z messim w pierwszym skladzie :D
--- Koniec cytatu ---
ja gram z messim tylko zamieniliśmy sie pozycjami ja CN a on PBN.
ziutek11113:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECałą zawartość pobranego folderu, wrzucasz do mstserver/ MST-firepatch/dt07.img
i już : ) Stadion ten zastępuje w grze KONAMI STADIUM : )
--- Koniec cytatu ---
czy wtedy nazwa tego stadionu w grze zmienia sie z KONAMI STADIUM na LECH POZNAN?
DOBRA DZIALA STADION ALE NIE JESTEM PEWIEN CZY BANDY SĄ TAKIE JAKIE POWINNY BYC... BO SĄ COCACOLA I BRASIL COS TAM NP
Fiedziu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja gram z messim tylko zamieniliśmy sie pozycjami ja CN a on PBN.
--- Koniec cytatu ---
ja tez takk teraz mam :) szkoda ze nie mozna negocjowac pozycji na boisku
Nawigacja
[#] Następna strona