Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Fire Patch 2.1 AIO--Wersja pod EURO 2012!

<< < (15/193) > >>

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam mam 3 sprawy związane z Patchem Fire 1.3 Aio w PES'ie 12

1.Poczas włączania gry wyskakuje mi taki błąd...(dodaje screena)
Znaczy jak wchodze przez: Ustaw jako Administrator, to wtedy gra włącza się bez najmniejszych problemów :).. tutaj dodaje link który zawiera screna z moim problemem ; ) REJESTRACJA lub LOGOWANIE ... link na samym dole pod obrazkiem ; )
2.Druga Sprawa wygląda następująco ; ) Kiedy wgrywam stadion , to podczas gry tylko murawa jest zmieniona ;/;/.. a dobrze wgrywam w 100% bo już w dwóch poprzednich wersjach PES'a .. wgrywałem i nie było problemu ; )
3.To już taka chyba najmniejsza sprawa ale też chciałbym ją rozwiązać ; )
Chodzi mi o to że w ustawieniach LEAGUE/CUP (Ustawieniach LIGI/PUCHARU)
Konkretnie FA PREMIER LEAGUE (Liga Angielska) można ustawić piłkę jaką będą rozgrywane mecze w Lidze..ja ustawiłem FPL NIKE.. czyli piłkę przypisaną do meczy Ligi Angielskiej.. ale kiedy gram u Sb na Old Trafford Manchesterem United.. to oni grają wtedy piłką Seiterio (zielona) albo jabulani ;/;/ dziwne że w Lidze Angielskiego Jabulani :D.. Nie wiem czy tak już w Patchu zrobili, ale w każdym razie chciałbym się tego pozbyć ; )
Jeśli znacie odpowiedz chociażby na jedno moje pytanie, piszcie ; )
Z Góry Dzięki : )

REJESTRACJA lub LOGOWANIECo do stadionu dawałeś w menu głównym w opcji edit import i w tym menu poszukaj twojego stadiony i kliknij na niego i ci go importuje go do pesa.A i jeszcze jedno całą zawartośc tego stadiony wgraj do Moje dokumenty, konami, save !

--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

mp1508:
Chodzi Ci o Liste, w Fire Patchu .. .?? Stadiums/refresh/aply/delete ?? co mam zrobić bo jakoś nie rozumiem tego co napisałeś.. krok po kroku jakbyś mógł mi napisać; )

mp1508:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam taki problem:
Zainstalowałem PES 2012 następnie pobrałem:
Fire Patch Wietnam 1.3,  1.3.2,  i 1.3.3
zainstalowałem Fire Patch Vietnam 1.3 do domyślnej ścieżki (C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012) następnie zainstalowałem w ten sam sposób 1.3.2 oraz 1.3.3 po całej instalacji mam na pulpicie skrót Fire Patch 2012 i przy próbie odpalenia wyskakuje mi błąd aplikacji ... Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0000135).
PLS HELP dz za jakąkolwiek pomoc ;) pozdro

--- Koniec cytatu ---
a po co wgl, instalowałeś wszystkie części, myślałem że 1.3 zawiera poprzednie ; ) ...Spróbuj włączyć przez : Uruchom jako Administrator :)

wojtekk5:
Siema. Mam pytanie czy musze wszystkie wersje patcha pobrać by poprawnie działał?

drunk:
Ja nie wiem ludzie czy wy na serio nie potraficie myśleć ? Ciągle czy to przy patchu Fire, czy PESEdit pojawią się to samo pytanie, jakby w instrukcji tego nie pisało. W Fire patch pisze jak BYK "Delete previous version" to chyba oczywiste, że nie musisz instalować poprzednich wersji, co ? Nauczcie się wrzeszczcie czytać ze zrozumienie, bo większość tego nie potrafi.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej