Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Fire Patch 2.1 AIO--Wersja pod EURO 2012!

<< < (157/193) > >>

Fiedziu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE2) Jeśli nie chcesz mić sztucznych twarzy itd, tzw. Dummy ściągnij i skopiuj Te Czcionki do folderu Windows/Fonts

moze ktos jeszcze raz wystawic le Czcionki bo ja ich niemam a niemoge tego sciagnac bo link wygasl

--- Koniec cytatu ---
Czy aż tak ciężko jest wrzucić link jeszcze raz? albo chociaż odświeżyć główną stronę?? ważnego pliku nie można pobrać. Te forum powoli schodzi na psy...

Radeqq81:
Gdyby byly gdzies dostepne te czcionki badz mialbym je na komputerze to by byly rowniez na forum, wiec opanuj sie troche nikt tu nie spi, moze ktos laskawy zuploaduje je dla ciebie

filip12real:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo usuń pozostałości po odinstalowaniu bo zostają jeszcze pierdoły w dokumentach i na dysku w katalogu pes

--- Koniec cytatu ---

dzieki podzialalo :D

Radeqq81:
Wyslijcie mi czysty edit.bin(mam zmodyfikowany za bardzo swoj) z ostatniej wersji patcha a zrobie przydatny dodatek do patcha
Edit: Jak ktoś ma to poprosze rowniez z pesedit najnowszego
Edit2: Juz nie potrzeba

PIH:
mam taki problem i nie wiem jak go rozwiązać: Gram mecz wszystko ładnie pięknie a tu nagle gra się zacina i nie moge nic zrobić musze go restować. od razu zaznaczam że nie mam tych stadionów Euro. Proszę o szybką pomoc :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej