Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Fire Patch 2.1 AIO--Wersja pod EURO 2012!
NexaT:
Wtf? Dlaczego na niektórych stadionach na murawie widzę ochroniarzy, fotografów i tych gości w garniturach? Też tak macie? (np. Toyota Stadium, Amsterdam Arena)
murdzuś:
Fire Patch Vietnam 2012 version 2.2 AIO - data wydania 07.07.2012
NexaT:
Sorry, że tak "płaczę", ale czy tylko ja mam masę błędów w wersji 2.1?
np.:
na niektórych stadionach są fotografowie, ochroniarze itp...
zamiast QPR mam Napoli.
Jak ktoś może to niech napisze, ponieważ nie mam zbytnio czasu na instalowanie patcha przez jakieś 2 godziny. (tak, u mnie tyle trwa: odinstalowanie patcha, pes'a, zainstalowanie pes'a, zainstalowanie patcha)
SoyerDawid:
Witam.Mam pytanie dotyczace patch'a.Czy wersja 2.2 to będzie zupełnie inna instalka?Bo kończę ściągać wersje 2.1 i nie jestem pewnien czy jest sens kiedy ma się pojawic 07.07 nowa wersajj...
Fiedziu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESorry, że tak "płaczę", ale czy tylko ja mam masę błędów w wersji 2.1?
np.:
na niektórych stadionach są fotografowie, ochroniarze itp...
zamiast QPR mam Napoli.
Jak ktoś może to niech napisze, ponieważ nie mam zbytnio czasu na instalowanie patcha przez jakieś 2 godziny. (tak, u mnie tyle trwa: odinstalowanie patcha, pes'a, zainstalowanie pes'a, zainstalowanie patcha)
--- Koniec cytatu ---
Ale byś napisał dokładnie. Fotografowie pojawiaja się w trakcie meczu, ochroniarze biegaja po boisku?? nie wiadomo o co Ci chodzi. Jesli chodzi QPR to ja mam normalnie.
Nawigacja
[#] Następna strona