Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Fire Patch 2.1 AIO--Wersja pod EURO 2012!

<< < (181/193) > >>

Matth3w:
A więc od dłuższego czasu mam z tym patchem pewien problem. A mianowicie nie działa mi Selector. Gdy chcę go włączyć wyskakuje błąd "iż aplikacja jest źle zainicjowana(?)" i jestem zmuszony, do grania kariery dobierać tylko i wyłącznie kluby angielskie z powodu posiadania tylko tej 2 ligi. Można na to jakoś poradzić ?

NexaT:
Przeinstaluj dziada.

Fiedziu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDobra, problem jest rozwiązany w jakiś sposób. Dzisiaj robiłem reinstall PESa i patcha, gdy pierwszy raz wszedłem było wszystko ok. Później sobie ustawiłem nowe ikonki, scoreboardy itp... w selectorze. Wchodzę do gry, biorę "Toyota Stadium", a tam znowu ochroniarze, fotografowie.

Szkoda mojego i Twojego czasu na rozwiązywanie takiego gówna. W następnym roku nie zamierzam ściągać tego szitu. Nie dość, że grę włączam za 3 razem (nie wysyłaj), to jeszcze mi się instalacja zacinała.

--- Koniec cytatu ---
Pewnie selector to szit. Z włączaniem gry też mam takie problemy, nawet przy wyłączaniu mam takie problemy ale olałem to :)

mp1508:
Tu Macie linki 2.2 :)

Part 1: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Part 2: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Part 3: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Part 4: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Part 5: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Part 6: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Part 7: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Part 8: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Part 9: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Part 10: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Part 11: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Part 12: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
 Ja osobiście mam problem z tym Patchem, zainstalowało się wszsytko OK. ale gdy włączam Selektor to wskakuje mi coś takiego:
Odmowa dostępu do ścieżki,,C:/Program Files (x86)/KONAMI/Pro EVOLUTION SOCCER 2012/mstserver/config.txt" ... a gdy chce włączyć gre na start game to z kolei mam coś takiego:
The File is either damaged or was not installed correctly. Please uninstall then installing it again. ... wie ktoś jak to rozwiązać ???

Fiedziu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETu Macie linki 2.2 :)

Part 1: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Part 2: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Part 3: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Part 4: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Part 5: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Part 6: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Part 7: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Part 8: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Part 9: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Part 10: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Part 11: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Part 12: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
 Ja osobiście mam problem z tym Patchem, zainstalowało się wszsytko OK. ale gdy włączam Selektor to wskakuje mi coś takiego:
Odmowa dostępu do ścieżki,,C:/Program Files (x86)/KONAMI/Pro EVOLUTION SOCCER 2012/mstserver/config.txt" ... a gdy chce włączyć gre na start game to z kolei mam coś takiego:
The File is either damaged or was not installed correctly. Please uninstall then installing it again. ... wie ktoś jak to rozwiązać ???

--- Koniec cytatu ---
Ten patch idzie z problemami w parze.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej