Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Fire Patch 2.1 AIO--Wersja pod EURO 2012!

<< < (20/193) > >>

michalg:
Działa z łatką konami 1.02  musicie tylko trochę czytać na stronie patcha tam jest wszystko dokładnie napisane
wgraj na końcu po wszystkich poprawkach to  REJESTRACJA lub LOGOWANIE
i gitara wszystko działa
i co was tak męczy ta trawa ,wszystkie do tej pory robione przez innych maja kolory jak do tej pory idiotyczne,ta od konami jest ok i tak jak napisał kolega wcześniej zmień kolory w grze ,albo okulary ,a w ostateczności monitor

Expendable:
a czemu nie mam orginalnych nazw zespołów chociaż herby są. plik edit i option mam wgrany w moj dokumenty

murdzuś:
Mam taki problem:
Zainstalowałem PES 2012 następnie pobrałem:
Fire Patch Wietnam 1.3,  1.3.2,  i 1.3.3
zainstalowałem Fire Patch Vietnam 1.3 do domyślnej ścieżki (C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012) następnie zainstalowałem w ten sam sposób 1.3.2 oraz 1.3.3 po całej instalacji mam na pulpicie skrót Fire Patch 2012 i przy próbie odpalenia wyskakuje mi błąd aplikacji przedstawiam go w linku REJESTRACJA lub LOGOWANIE proszę o pomoc

Raul Blanco Gonzalez:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam taki problem:
Zainstalowałem PES 2012 następnie pobrałem:
Fire Patch Wietnam 1.3,  1.3.2,  i 1.3.3
zainstalowałem Fire Patch Vietnam 1.3 do domyślnej ścieżki (C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012) następnie zainstalowałem w ten sam sposób 1.3.2 oraz 1.3.3 po całej instalacji mam na pulpicie skrót Fire Patch 2012 i przy próbie odpalenia wyskakuje mi błąd aplikacji przedstawiam go w linku REJESTRACJA lub LOGOWANIE proszę o pomoc
--- Koniec cytatu ---

Instalujemy net frameworka i tyle ::) ;) ;) :D :D ;D ;D :) :)

★Aveiro★:
jeden z niewielu patchy  które mają tak mało błędów

Dobra Robota !

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej