Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Fire Patch 2.1 AIO--Wersja pod EURO 2012!
Lecho:
Kurdę zainstalowałem tego patcha i nie ma kitservera a po wejściu do gry nic się nie zmienia. I wersja A nie ma u mnie ikonki instalatora tylko domyślną i jakoś dziwnie się instaluję (jest przez 5 min cały czas 0% i w tym czasie instalator się zawiesza a potem od razu 100), z B już wszystko ok. Może coś z partami jest nie tak?
Matrix29:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKurdę zainstalowałem tego patcha i nie ma kitservera a po wejściu do gry nic się nie zmienia. I wersja A nie ma u mnie ikonki instalatora tylko domyślną i jakoś dziwnie się instaluję (jest przez 5 min cały czas 0% i w tym czasie instalator się zawiesza a potem od razu 100), z B już wszystko ok. Może coś z partami jest nie tak?
--- Koniec cytatu ---
To spróbuj zainstalować jako administrator
Lecho:
Jestem administratorem.
Tak to u mnie wygląda po instalacji:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
A po odpaleniu gry poza zmianą nazw klubów na oryginalne nic się nie dzieje, ale to pewnie za sprawą wgrania automatycznego dlc. Mam coś ostatnio pecha do patchy, wszystko po reinstalu...
Matrix29:
Odinstaluj wszystko i na czystego pesa wgraj wszystko od nowa i uruchamiaj wszystko jako administrator
Lecho:
Jak pech to pech. Przy wpisaniu błędnego hasła jest inny komunikat więc nie wiem w czym problem. Wszystkie te problemy zaczęły się gdy ponad tydz temu postanowiłem zrobić reinstall Pes i pomogłem sobie programem Revo Uninstaller, PesEdit też mi przestał działać a po instalacji jest podobnie jak tu, czyli zmieniają się tylko nazwy klubów na oryginalne, reszta jak przy standardowym pesie, a to pewnie za sprawą DLC.
Nawigacja
[#] Następna strona