Witam!
Naprawdę nie wiem co was w tej grze podnieca. Może rajdy jednym zawodnikiem przez cały mecz, może bezsensowne wyjścia bramkarzy, których bez trudu można ominąć, a może pozycje spalone przy wyrzucie piłki z autu
O ciągłych faulach, bez konsekwencji kartkowych czy opanowaniu piłki przy linii bocznej nie wspomnę . Myślałem, że przez 3 miesiące grania będę mógł się do tego przyzwyczaić, ale to staje się coraz bardziej irytujące.
PES dla mnie nie było zwykłą grą, to była religia i praktyczne każda wolną chwile z nią spędzałem. Teraz wiem że kolejnej odsłony nie kupię, bo szkoda moich nerwów na to badziewie. Kiedyś nabijałem się z kumpli grających w fifę, teraz oni nabijają się ze mnie i słusznie.
Po co wasze coroczne lamentowanie i psioczenie na konami o brak licencji, skoro w sieci i tak gracie tylko realem lub barcą,
no i kamyczek dla wszystkich pajaców mających ponad 600 pt rankingowych, dlaczego ci "wyśmienici gracze" gdy przegrywają mecz przerywają go w taki sposób, że nie jest on rejestrowany !!! Miałem już kilkanaście takich przypadków, meczy w sieci rozegrałem kilkaset (dokładnie 496) i jest to jeden z powodów dla których rozstaję się z ta grą.
ROZSTAJĘ NA ZAWSZE I NIKOMU NIE POLECAM, NIESTETY
ps;wszystkie moje uwagi dotyczą grania na PS3